GAME OF THRONES SEZONUL 4: Primele Imagini De La Filmările Ce Se Desfăşoară În Croaţia

Aceeaşi echipă de scenarişti, producători şi regizori, au început filmările în Croația pentru următorul sezon al popularului serial Urzeala Tronurilor şi avem câteva imagini noi ca dovadă.

Filmarile Pentru Sezonul 4 Game Of Thrones - In Imagine Natalie Dormer (Margaery Tyrell)

Echipa de producţie a serialului Game Of Thrones a revenit în sudul Croaţiei pentru filmările din oraşul Dubrovnik.
Filmarea celui de-al patrulea sezon al extrem de popularului serial HBO, Game Of Thrones a început din nou ieri în Dubrovnik, Croația.
Prima zi de filmare în Dubrovnik a avut loc în parcul dendrologic istoric din Trsteno, locaţie aflată undeva la 20 km în afara orașului.
-„Astăzi filmăm o scenă cu Casa Tyrell, „ a declarat Bernadette Caulfield unul din producătorii serialului.
Scena în cauză o implică pe Lady Olenna Tyrell și Margaery Tyrell și a fost folosită o locație similară cu scenele din sezonul 3, atunci când grădina botanică Trsteno Arboretum, a fost folosită pentru prima dată în serial.
„Oraşul Dubrovnik a devenit parte din serialul Game Of Thrones”, a continuat Caulfield.

Game Of Thrones Sezonul 4 - Lady Olenna TyrellGame Of Thrones Sezonul 4 - Gradac ParkGame Of Thrones Season 4 - Croatia, Trsteno

-„Ne place aici și comunitatea locală ne întâmpină mereu cu braţele deschise. În fiecare an, vom adăuga noi locaţii din jurul oraşului Dubrovnik, iar în acest an, filmările vor dura aproximativ 37 de zile „, a adăugat producătoarea.
Filmările din Croaţia, ne dau ocazia să vedem şi câteva imagini noi cu Natalie Dormer (Margaery), dar și pe Diana Rigg (Lady Olenna).
În Croaţia, se află şi Gwendoline Christie (Brienne), care s-a întors în capitală împreună cu Jaime, la sfârșitul sezonului 3.
În afară de frumoasa grădină botanică Tresteno Arboretum, care este situată la 20 de km de Dubrovnik, alte câteva decoruri sunt construite momentan pentru al patrulea sezon din Game of Thrones în jurul oraşului Dubrovnik.
Un amfiteatru în Hotelul Belvedere cu vedere spre orașul vechi, este prima din noile decoruri și în ultimele câteva zile un nou decor a apărut în parcul Gradac.
Cetatea şi oraşul vechi, au fost folosite foarte mult ca locații pentru serial, atât în ​​sezonul 2 ​​dar şi sezonul 3 din Game of Thrones, dar aceasta este prima dată când se filmează în parcul public de vizavi de cetatea oraşului.

Game Of Thrones Season 4 - Croatia, Dubrovnik Old City
Game Of Thrones Season 4 - Croatia, Dubrovnik Old City
Game Of Thrones Season 4 - Croatia, Dubrovnik Old City

Acesta este al treilea an în care oraşul Dubrovnik a fost folosit ca locație pentru serialul Game Of Thrones, iar locaţia joacă un rol crucial în povestea filmului, acesta fiind în serial Debarcaderul Regelui.
Nu cred ca mai e cazul sa va amintesc ca serialul HBO este bazat pe romanele din saga Cântec de gheață și foc scrise de autorul american George R.R. Martin.
Se pare că mii de fani au fost în contact cu oficialii de la HBO, întrebând despre posibilitatea de a urmări oficial filmările ce se desfăşoară în Dubrovnik.
Din motive de securitate, aceste cereri au fost respinse.
HBO confirmă unul din noile personaje ce vor apărea în Sezonul 4 al serialului Game Of Thrones, pe actorul islandez pe nume Hafþór “Thor” Björnsson, cel care s-a alăturat distribuției pentru sezonul următor și va preluă rolul Ser Gregor Clegane zis și Muntele.
Rolul Muntelui a fost interpretat în sezonul 1 de Conan Stevens, iar în sezonul doi de Ian Whyte.

Game Of Thrones Sezonul 4 - Fetele TyrellGame Of Thrones Sezonul 4 - Decorul de la Hotelul BelvedereSezonul 4 Game Of Thrones - Natalie Dormer (Margaery Tyrell)

Alte achiziţii pentru Sezonul 4, ar mai fi actorul Michiel Huisman, cel care se speculează că îl va înlocui pe Ed Skrein în rolul Daario Naharis, căpitanul Tyroshi care o serveşte pe Daenerys, introdus sezonul trecut, Owen Teale pentru rolul Alliser Thorne înlocuindu-l pe Derek Halligan, Amrita Acharia distribuită ca Irri şi Mark Stanley în rolul Grenn.
Vestea minunată venită de la HBO România, este că al 9-lea episod din noul sezon, va fi regizat de Neil Marshall, cel care a creat măreața bătălie de la Apa Neagră din al doilea sezon, asta însemnând că la sfârșitul sezonului 4, vom vedea din nou o bătălie importantă.

Daenerys

Dacă ați citit cărţile şi aţi urmărit îndeaproape povestea serialului, nu va fi greu de ghicit cine va participa la această bătălie de la finalul Sezonului 4.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.