Actorul JOHN LEGUIZAMO Îl Va Interpreta Pe Pablo Escobar În Filmul KING OF COCAINE

Brad Furman îl va dirija pe actorul John Leguizamo în viitorul său film intitulat acum King of Cocaine, unde va juca rolul controversatului Pablo Escobar.

John Leguizamo il va interpreta pe Pablo Escobar

Am aflat de curând că John Leguizamo a fost unul dintre cei doi actori aflaţi în cursa pentru rolul principal din filmul ce are in centrul atenţiei povestea regelui cartelurilor de droguri ce iniţial se intitula The Ballad Of Pablo Escobar.
Proiectul iniţial, al regizorului Brad Furman (The Lincoln Lawyer, Runner Runner), este unul ce a fost în dezvoltare încă din anul 2011.
Acum, împreună cu cei de la Relativity Media, regizorul a pus la punct ultimele detalii ale filmului, denumindu-l King Of Cocaine.

John Leguizamo

În plus, John Leguizamo a fost confirmat oficial pentru rolul Pablo Escobar, după ce actori ca Oscar Isaac sau Benicio Del Toro au părăsit proiectul.
Se pare că actorul a cheltuit 15.000 dolari din banii proprii, pentru a cumpăra machiajul necesar rolului, doar pentru a filma un test de ecran cu regizorul Furman, pentru a primi acest rol.
Acest lucru s-a întâmplat după ce Leguizamo a fost refuzat de către producătorul și finanțatorul Scott Steindorff.
Brad Furman a prezentat filmul de test neprecizand cine se află sub machiajul pentru rol.
Cu toate acestea, fără a ştii cine se află în spatele rolului, cei de la Relativity Media au acceptat pe loc.

Arnold Schwarzenegger si John Leguizamo in Collateral Damage

Acest rol ar putea fi un punct de cotitură mare pentru cariera lui Leguizamo, un rol cu care ar putea călca pe urmele unor actori faimoşi cum ar fi Al Pacino sau Marlon Brando în The Godfather, rol pentru care Marlon Brando nu a fost prima opţiune a regizorului Francis Ford Coppola, dar care au demonstrat mai târziu, că sunt oamenii potriviţi pentru aceste roluri.
Personal am urmărit o lungă perioadă de timp activitatea lui Leguizamo, incă la primele seriale ale sale, până la eforturile deosebite pentru marele ecran.

John Leguizamo

Nu pot decât să fiu bucuros că va obține în sfârşit un rol pe care îl merită din plin.
John Leguizamo filmează zilele acestea filmul Cymbeline alături de Ethan Hawke și va mai putea fi văzut în The Counselor la finalul anului.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.