Filmul Jurassic Park 4 Intitulat Acum JURASSIC WORLD, Va Ajunge Pe Ecrane În Iunie 2015

Deşi este în vizorul producătorilor de multă vreme, Jurassic Park 4 primeşte o dată oficială de lansare, un titlu nou, dar şi un logo interesant.

Cei de la Universal au făcut o serie de anunțuri interesante cu privire la viitorul sequel Jurassic Park.
Doar la câteva ore după ce a fost anunţată întârzierea filmului Pirates Of The Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales pentru data de 10 Iulie 2015, pentru a oferi regizorilor ceva mai mult timp de a lucra la scenariu, oficialii de la Universal s-a grăbit să lanseze şi ei un comunicat de presă oficial despre Jurassic Park 4.
Nu numai că proiectul controversat obține un nou titlu interesant şi primeşte o dată de lansare oficială, dar ca să fie totul mai interesant, Universal lansează şi un logo nou pentru Jurassic World.
Cel de al patrulea film din cunoscuta franciză, va ajunge în cinematografe încăpând cu data de 12 Iunie 2015, asta doar pentru a ne face nouă în ciudă, având în vedere programul de vară încărcat de filme fantastice din 2015.

Data de lansare a filmul, coincide cu lansarea mult aşteptatului film Assassin Creed și filmul celor de la Pixar intitulat Inside Out, care este programat pentru lansare în următorul weekend.
Sper ca totul să devenă puţin mai clar, acum că o dată de lansare oficială a fost stabilită, aşteptându-ne la un val de știri despre actorii ce vor fi distribuiţi în film, începând cu următoarele săptămâni.
Cât despre titlul oficial primit ieri, sau ce legătură are el cu intriga filmului, rămâne de văzut, deși având în vedere modul în care scenariul inițial a fost stabilit pentru a spune povestea unui nou parc tematic construit pe Isla Nublar, acţiunea ar putea fi plasată într-o lume unde parcul tematic original să fie re-branduit.
Deocamdată, se presupune că povestea principală a filmului este încă intactă, deși regizorul Colin Trevorrow a sugerat că scenaristul Derek Connolly a efectuat câteva rescrieri semnificative la proiectul de scenariu inițial, scris de Rick Jaffa şi Amanda Silver.

Producţia celor de la Universal, Jurassic world va fi filmată și lansată în 3D, iar Steven Spielberg a declarat că va lucra la film doar în calitate de producător.
Care e părerea ta despre titlul Jurassic World? Pare a fi numele unui parc tematic cu dinozauri?
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.