Primele Imagini cu JASON STATHAM Şi JAMES FRANCO În Noul Film De Acţiune Intitulat HOMEFRONT

Astăzi poţi vedea primele imagini din noul film al lui Jason Statham, producţie în care James Franco este personajul negativ şi care are un scenariu creat de Sylvester Stallone.

Jason Statham in Homefront

Anul acesta a fost un an sălbatic pentru actorul James Franco. A avut premieră la filme pe care el însuși le-a regizat cu care a participat la festivale ca Sundance, Cannes și Veneția, să nu mai vorbim că a jucat în alte patru filme și tocmai a avut parte de un Roast pe Comedy Central alături de comicii săi prieteni Seth Rogen, Bill Hader și Jonah Hill.
Acum însă, el face echipă cu starul de acțiune Jason Statham pentru un nou thriller de acţiune intitulat Homefront și avem câteva imagini în exclusivitate, ba chiar şi primul poster al filmului.

Homefront Movie 2014 - Jason Statham, James Franco si Winona RyderHomefront Movie 2014 - Jason Statham

În thrillerul de acţiune Homeftont, Jason Statham joacă rolul unui fost agent DEA pe nume Phil Broker, care face eforturi mari de a lăsa în urmă violenţa şi pericolele care i-au guvernat pentru multă vreme existenţa.
El se mută împreună cu fiica sa într-un mic oraş din Louisiana, unde ajunge să intre în conflict cu o grupare criminală ce are în componenţă o fostă motociclistă, interpretată de Winona Ryder şi este condusă de Gator (James Franco).
„Ori de câte ori te loveşti de un tip pe nume Gator în Louisiana, lucruri rele se vor întâmpla, „ a declarat Statham în glumă.

Homefront Movie 2014 - Winona RyderHomefront Movie 2014 - James Franco

„Am jucat un anumit tip de roluri până în prezent, iar acesta este unul diferit faţă de rolurile obișnuite de tip dur ale mele”, adaugă Statham.
„În acest film veți vedea pentru prima dată partea mai ușoara şi mai blândă din mine însă, există încă elementul unui tip dur undeva în interiorul caracterului meu.”
Homefront mai are în distribuţie actori că Kate Bosworth sau Frank Grillo.
Homefront este regizat de Gary Fleder (Runaway Jury, Don’t Say a Word) și este scris de starul veteran de acțiune, care este și producător Sylvester Stallone.

Homefront Movie 2014 Poster

Open Road Films va distribui filmul în cinematografele din jurul lumii începând cu data de 27 Noiembrie, dar lansarea filmului în România se va face de abia în 6 Decembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.