Scene De Acţiune Intense CU JASON STATHAM În Primul Trailer Pentru Filmul HOMEFRONT

James Franco este personajul negativ ce îl va scoate din minţi pe Jason Statham în filmul HOMEFRONT, un film ce are scenariul creat de Sylvester Stallone.

Jason Statham in Homefront

Dacă acum două zile am văzut cu toţii primele imagini din noul film de acţiune în care Jason Statham se dezlănţuie, astăzi avem parte de primul trailer oficial al filmului Homefront, o adaptare realizată de Sylvester Stallone după romanul cu acelaşi nume scris de Chuck Logan.
În timp ce nu prea mă încântă James Franco ca şi personaj negativ, noul trailer ne demonstrează încă odată, că scenele de acţiune în care Jason Statham îşi cotonogeşte inamicii, sunt create special pentru setul său de abilităţii actoriceşti.
Nu ştiu dacă mai era ceva de demonstrat atunci când vine vorba de Jason Statham, dar dacă prietenia sa cu starul Sylvester Stallone se materializează şi pe viitor în astfel de filme, e clar că le dorim o prietenie cât mai lungă şi la cât mai multe astfel de filme.

Jason Statham, James Franco si Winona Ryder in Homefront

Iar atunci când Stallone este implicat într-o producţie de acţiune, cu siguranţă toată lumea îşi va îndrepta atenţia spre filmul pe care acesta îl produce.
Şi sincer, nici nu cred că s-ar fi potrivit altcuiva rolul fostului agent ce trece uşor prin armata personală a gangsterului local Gator.
În thrillerul de acţiune Homeftont, Jason Statham joacă rolul unui fost agent DEA pe nume Phil Broker, care face eforturi mari de a lăsa în urmă violenţa şi pericolele care i-au guvernat pentru multă vreme existenţa.
El se mută împreună cu fiica sa într-un mic oraş din Louisiana, unde ajunge să intre în conflict cu o grupare criminală ce are în componenţă o fostă motociclistă, interpretată de Winona Ryder şi este condusă de Gator (James Franco).

Homefront Movie 2013 Poster

Regizat de Gary Fleder (Runaway Jury, Don’t Say a Word) și scris de starul veteran de acțiune, care este și producător Sylvester Stallone, Homefront mai are in distributie actori ca Winona Ryder, Rachelle Lefevre, Clancy Brown, Omar Benson Miller și Frank Grillo.
În România filmul va avea premiera în 6 Decembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.