LIEV SCHREIBER În Primul Trailer Înfiorător Pentru Thriller-ul SF THE LAST DAYS ON MARS

Primul trailer pentru thriller-ul SF The Last Days On Mars, regizat de Ruairi Robinson în care Liev Schreiber îşi conduce echipajul într-o misiune pe Marte, este plin de momente şi cadre terifiante.

THE LAST DAYS ON MARS

Există un con de umbră în ceea ce priveşte filmul The Last Days On Mars, mai ales că producţia sci-fi, trebuie să aibă premiera pe 19 septembrie în U.K., dar dintr-un motiv necunoscut, campania de promovare a filmului, nu a debutat decât ieri, cu primul trailer şi primul poster oficial.
Într-o premiză puţin mai credibilă, decât filmele anterioare despre Marte, producţia în care rolul principal este deţinut de Liev Schreiber, ne prezintă teoria interesantă a primului echipaj uman pe Marte, dar şi a descoperirii vieţii la nivel molecular pe planeta roşie.

The Last Days On Mars Trailer

Astfel, filmul urmează echipajul unei baze pe Marte, un echipaj ce descoperă elemente fosilizate ale vieții bacteriene.
Dar, expediţia lor neautorizată, duce la un dezastru atunci când unul dintre membrii echipajului, cade într-o prăpastie și toată lumea îşi dă seama că forma de viață pe care au descoperit-o, ar putea fi încă în viață.
Intriga, pare să împrumute masiv, elemente din alte filme cu acelaşi subiect, când echipajul descoperă dovezi ale vieții bacteriene, unele fosilizate iar altele… nefosilizate.

Liev Schreiber in The Last Days On Mars

În urma acestei descoperiri, există o contaminare.
O contaminare, care în mod inevitabil îşi croieşte drum înapoi spre navă.
Sună destul de cunoscut, nu? Aş menționa comparații cu mai multe filme din trecut, dar unele cadre specifice, chiar ne amintesc de Prometheus, începând cu echipa de ştiinţă care face greşeli fundamentale şi terminând cu substanţa ciudată, pe care aceştia o găsesc.
Totuși, distribuţia filmului ar trebui să fie suficient de puternică, pentru a ne asigura că vom vedea un thriller sci-fi în toată regulă, iar asta, va trebui să judecaţi singuri din primul trailer oficial, ce îl puteţi vedea mai jos.

The Last Days On Mars Poster

Regizat de Ruairi Robinson, actorul Liev Schreiber mai joacă alături de Olivia Williams, Romola Garai și Elias Koteas.
Ultimele Zile Pe Marte va ajunge în cinematografe începând cu data de 19 Septembrie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.