STALLONE Împotriva lui DE NIRO În Meciul De Box Din Primul Trailer Pentru Comedia GRUDGE MATCH

Doamnelor şi domnilor, în primul trailer pentru filmul Grudge Match, îl avem pe mister expendable: Sylvester Stallone, impotriva celui mai vestit şi popular mafiot: taurul fioros Robert De Niro!

Sylvester Stallone vs Robert De Niro in Grudge Match Trailer

Probabil mai ţineţi minte când anul trecut, o ştire de toată frumuseţea, anunţa meciul secolului dintre Sylvester Stallone şi Robert DeNiro.
Între timp, producţia regizată de Peter Segal (The Longest Yard), a trecut cumva pe sub radarul publicului consumator de filme bune, şi a reuşit să nu stârnească prea mult interes.
Asta până astăzi, când filmul Grudge Match ne prezintă primul trailer oficial.
În timp ce un film de box în care joacă Stallone și De Niro ar fi putut fi cu ușurință o dramă complicată, acest trailer arată că Grudge Match este o comedie savuroasă, completată cu un gaguri şi poante ce fac aluzie la filme ca Rocky sau Raging Bull şi chiar glume despre cât sunt ei de bătrâni.

Grudge Match Movie Trailer

Există, de asemenea, o versiune înfricoşătoare a unui Stallone mai tânăr, în scena în care el se retrage din box, dar, în general chimia dintre cei doi actori precum și rolurilor de suport jucate de Kevin Hart și Alan Arkin, arată destul de promițător.
În producţia Grudge Match, De Niro și Stallone joacă rolul a doi boxeri din Pittsburgh pe nume Billy „The Kid” McDonnen și Henry „Razor” Sharp a căror rivalitate acerbă le-a i-a plasat în centrul atenției naționale cu mult timp în urmă.
Fiecare a marcat o victorie împotriva celuilalt în perioada lor de glorie, dar în 1983, în ajunul celui de-al treilea meci decisiv, Razor (Stallone) şi-a anunţat brusc retragerea, refuzând să explice de ce, dar oferind în mod eficient o lovitură de knock-out carierei lor de boxeri.

sylvester stallone, robert de niro, kevin hart in grudge match

Treizeci de ani mai târziu, promotorul de box Dante Slate Jr., le face o ofertă pe care aceştia nu o poate refuză: să reintre în ring și să stabilească cine va câştiga odată pentru totdeuna.
Dar aceştia nu pot să aștepte atât de mult: de la prima lor întâlnire, conflictul dintre cei doi, erupe într-o luptă hilară corp la corp, care neintenționat ajunge instantaneu virală în toată lumea.
Frenezia mass-media şi online, transformă meciul local într-un eveniment de transmis pe HBO.
În cazul în care aceştia pot supraviețui antrenamentului, vor putea trăi să lupte din nou.

sylvester stallone, robert de niro si kevin hart

În film mai joacă, de asemenea, Kim Basinger, Jon Bernthal și Camden Grey.
Grudge Match ajunge în cinematografe începând cu ziua de Crăciun.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.