THE AVENGERS 2: AGE OF ULTRON Teaser Trailer!

THE AVENGERS 2: AGE OF ULTRON Teaser Trailer!

Chiar dacă mai avem încă ceva vreme de aşteptat până în 2015, regizorul Joss Whedon şi cei de la Marvel, au lansat online primul teaser trailer pentru sequelul The Avengers: Age Of Ultron.

Deși standul celor de la Marvel a fost întotdeauna gazda multor evenimente ce au uimit publicul, nimic nu a zguduit fanii mai mult ca teaser trailerul pentru sequelul The Avengers, care a anunţat că Ultron va fi personajul negativ al filmului.
Imaginile prezentate în Sala H, au fost puse acum dispoziția publicului de către Marvel, prin intermediul aplicaţiei Iron Man 3, Jarvis App.
Video-ul complet, include de fapt imagini din culisele convenţiei, unde Joss Whedon este gata să urce pe scena de la Comic-Con, pentru a anunța teaserul.

The Avengers: Age Of Ultron - Joss Whedon

Regizorul Joss Whedon are parte de un succes fulminant în ultimii ani, mai ales că el a scris și a regizat The Avengers, filmul cu încasări de 1,5 miliarde de dolari la nivel mondial, a pus împreună un succes adaptarea modernă Much Ado About Nothing, film pe care l-a filmat chiar în propria casă și a participat activ la lansarea serialului de televiziune Marvel’s Agents Of Shield, care a avut cel mai bun debut TV pentru o dramă de televiziune din ultimi patru ani.
Joss Whedon este ocupat în prezent cu pregătirile pentru continuarea The Avengers: Age Of Ultron, producţie ce va începe filmările în lună Martie 2014.
Deşi a semnat inițial un contract cu cei de la Marvel ce se extinde până în 2015, contract ce cuprinde producţia Age Of Ultron și consultanță specială pentru toate caracterele şi producţiile Marvel, este încă neclar dacă el îşi va reînnoi contractul cu Marvel odată ce acesta va ajunge la final.
Totuşi, regizorul a declarat că este important pentru el, să abordeze ceva foarte original, după ce contractul cu Marvel se termină.

The Avengers: Age Of Ultron - Fan Poster

Cineastul a continuat să admită că planul său, în forma sa actuală, este de a deveni mai implicat în serialul Agents Of Shield, după ce termină munca la The Avengers 2, menționând că intenționează să abordeze proiecte gigant, cum ar fi adaptarea viziunii sale pentru Hamlet.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.