Trailer Nou Pentru GRAVITY: Povestea De Supravieţuire Captivantă Din Spaţiu Ce Îţi Taie Respiraţia

Surprize neaşteptate presărate cu momente de tensiune, te determină să tresări la fiecare mişcare de cadru al noului trailer fabulos pentru filmul sci-fi Gravity cu George Clooney şi Sandra Bullock.

Gravity - George Clooney si Sandra Bullock pierduti in spatiu

Fiind unul dintre cele mai aşteptate filme ale acestei toamne, Gravity si-a făcut debutul pe marele ecran în deschiderea ediţiei de anul acesta a Festivalului de Film de la Veneţia, demonstrând că este o producţie ce merită toată atenţia.
Gravity, este regizat de Alfonso Cuarón, regizorul ce a revenit la cârma unui lungmetraj după o pauză de aproape şapte ani, iar filmul a stârnit entuziasmul tuturor criticilor de film, părerile acestora despre film fiind în mare parte pozitive.

Gravity - Sandra Bullock in spatiu

Şi Gravity nu se opreşte doar aici, filmul având parte şi de reacţii pozitive venite din partea unor cineaşti consacraţi ca James Cameron sau Steven Spielberg.
Acest nou trailer, ne va demonstra de ce.
Producţia Gravity, îi are pe Sandra Bullock şi pe carismaticul George Clooney în rolurile a doi astronauţi ce rămân izolaţi în spaţiu după ce, la o misiune de rutină în afara Staţiei Orbitale, un accident îi separă de aceasta.
În clipurile publicate anterior, am văzut cum teroarea şi disperarea o cuprinde pe astronauta Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) care alunecă în spațiu, după un accident major pe Stația Spațială Internațională.

Gravity - George Clooney in spatiu

Singurul care o mai poate ajuta este Matt Kowalsky (George Clooney), cel care încearcă să îşi menţină calmul şi cu un sânge rece, încearcă să liniştească situaţia dezastruoasă în care cei doi se află.
Aceasta ultim trailer, ne oferă un aspect extins al relaţiei dintre cei doi oameni de știință, precum și unele cadre de fundal senzaţionale, dar și imagini cu efectele speciale de bună calitate.
Nu trebuie să mai spun că noul trailer, la fel ca şi cele anterioare, este înspăimântător şi redă perfect sentimentul de frică faţă de spaţiul rece şi infinit ce înconjoară Pământul.

Gravity Poster - George Clooney

Filmul a fost inițial programat să ajungă pe ecrane anul trecut, dar ulterior a fost amânat pentru 2013, astfel încât producătorii să aibă la dispoziţie mai mult timp pentru a cizela efectele vizuale.
Gravity, vă avea premiera şi în România în format IMAX şi 3D la începutul lunii Octombrie.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.