Trailer Extins Pentru MORTAL KOMBAT LEGACY II: Noul Sezon Al Serialul Web Începe În 26 Septembrie

Serialul web Mortal Kombat: Legacy II debutează în data de 26 Septembrie pe canalul youtube Machinima, iar trailerul final extins, încinge spiritele în povestea regizată de Kevin Tancharoen.

Mortal Kombat: Legacy Season II

Fanii Mortal Kombat îi datorează regizorului Kevin Tancharoen o rundă de aplauze, deoarece, nu numai că campania web independentă Mortal Kombat: Rebirth i-a atras pe cei de la Warner Bros să finanţez 10 episoade web intitulate Mortal Kombat: Legacy, dar a şi câştigat cu succes pentru Kevin, scaunul de regizor al reboot-ului unui film de lung metraj Mortal Kombat.
De obicei, în jocul video Mortal Kombat, cuvintele „Finish Him” înseamnă finalul unei bătălii.
Cu toate acestea, pentru serialul on-line Mortal Kombat: Legacy, lucrurile sunt departe de a se fi terminat.

Mortal Kombat: Legacy II - Mark Dacascos

Primul sezon, ce a debutat în 2011, a fost un mare succes, iar acum regizorul Kevin Tancharoen se pregăteşte să dea startul noilor aventuri din Mortal Kombat: Legacy II, al doilea sezon al popularului show on-line.
Cu personaje clasice, cum ar fi Raiden, Scorpion, Sub Zero, Liu Kang, Kung Lao, Kitana sau Mileena, regizorul promite „mai multă acțiune, lupte mai intense, efecte speciale specifice și tot ceea ce îşi doresc fanii.”
Mortal Kombat: Legacy II este produs de Warner Bros Digital Distribution, iar acțiunea serialului web este bazată pe legendarul joc video Mortal Kombat, co-creat de Ed Boon, dezvoltat de NetherRealm Studios și publicat de Warner Bros Interactive.

Mortal Kombat: Legacy II - Caractere

Mortal Kombat: Legacy II este regizat de Kevin Tancharoen, co-scris de Josh Baizer și Marshall Johnson.
Primul sezon al serialului a fost unul din cele mai vizionate serii web ale anului 2011 şi a generat mai mult de 70 de milioane de vizualizări pe canalul youtube Machinima.
În al doilea sezon, povestea descoperă rivalitățile și istoria interesantă ale războinicilor feroce, în timp ce Raiden și recruți săi, vor intra în conflict direct împotriva forțelor întunecate ale Lumii de Dincolo.
Povestea combatanţilor se complică, atunci când vom afla de relaţia complexă dintre Liu Kang şi Kung Lao și despre dinamica complicată a familiei lui Kitana și Mileena.

Mortal Kombat: Legacy II - ZubZero

Distribuţia serialului mai conţine si câteva nume cunoscute în lumea artelor marţiale, dar şi nume ca Harry Shum Jr. în rolul Kuai Liang, Casper Van Dien în rolul actorului de film Johnny Cage, Brian Tee în rolul călugărului Shaolin Liu Kang și Mark Dacascos în rolul Kung Lao.
În plus, Ian Anthony Dale se va întoarce pentru rolul Scorpion, iar Cary Tagawa îşi reia rolul puternicului vrăjitor din Mortal Kombat: arogantul Shang Tsung.

Mortal Kombat: Legacy II - Poster

Mortal Kombat: Legacy II este produs de Lance Sloane și Kevin Tancharoen şi îl veţi putea vedea săptămânal pe canalul youtube Machinima începând cu data de 26 Septembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.