Distribuţie Fabuloasă Şi Acţiune Specifică În Noul Trailer Pentru MACHETE KILLS

Charlie Sheen îl trimite pe Danny Trejo să îl vâneze pe Mel Gibson în noul trailer pentru continuarea excentrică a filmului de acțiune Machete Kills.

Trailer Nou Machete Kills 2013

Danny Trejo se întoarce la rolul fostului agent federal Machete, Charlie Sheen joacă rolul președintelui Statelor Unite și Michelle Rodriguez este din nou cea mai mortală armă cu un singur ochi.
Mai există vreun dubiu că filmul regizorului Rodriquez vrea doar să iti stârnească interesul cu miştocăreala despre filmele de acţiune şi industria cinematografică din ziua de azi?
Eu zic că nu, iar dacă până acum ai luat în serios povestea din Machete, înseamnă că ai pierdut adevăratul substrat al acestei francize.
În noul trailer, există un incident exploziv ce implică un elicopter, o barcă cu motor care devine folosită ca o armă mortală iar Sofia Vergara trage gloanțe din sânii.

Femeile din Machete Kills

Sunt sigur că după ce vrei vedea noul trailer, vei şti despre ce vorbesc.
Trailerele anterioare pentru Machete Kills, au promis un film care arată exact aşa cum se aşteptau fanii regizorului: un complot deliberat ridicol, o nuanță de umor conștientă de sine și o mulțime de secvențe de acțiune pline de poante subtile, dar și moduri creative noi de a ucide pe cineva, fapt ce îl trimite pe Robert Rodriquez la rădăcinile filmului sau de succes cu mariachi.
Un nou spot TV tocmai a fost lansat, un spot ce pune accentul pe aparițiile din film ale lui Charlie Sheen și stabilește faptul că Mel Gibson este Luther Voz, un traficant de arme excentric, care are planificat un plan mai îndrăzneţ decât atacul asupra Casei Albe.

Michelle Rodriquez si Dany Trejo - Machete Kills 2013

Din distribuţie mai fac şi Jessica Alba, revenind la rolul agentului Sartana Rivera, Amber Heard in rolul unei frumuseţi mortale, Lady Gaga ca La Chameleon unul din lachei lui Luther Voz (Mel Gibson), Alexa Vega ca Killjoy, Demián Bichir ca liderul unui cartel Mendez Nebunul, dar şi câţiva membri surpriză ca Cuba Gooding Jr. sau Antonio Banderas.
Se pare că apariţia lui Lady Gaga din Machete Kills, l-a impresionat atât de mult pe Rodriguez, încât acesta i-a oferit un cameo în continuarea Sin City: A Dame to Kill.
Dacă există o îngrijorare cu privire la filmul Machete Kills, cred că cu atâţia membri faimoşi în distribuţie, unii nu vor apuca să obţină destul timp pe ecran.

Charlie Sheen in Machete Kills 2013

La urma urmei, acest film nu va fi despre complexitatea poveştii caracterelor din film, ci mai mult despre faptul că toată lumea intră în cinema pentru o porţie de distracţie, combinată cu puţină acţiune ridicolă şi mult umor subtil.
Machete Kills ajunge în cinematografe din 11 Octombrie 2013.
✐ Silviu


Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.