Clip Fabulos Cu Explicaţii Despre Efectele Speciale Din Ecranizarea Sci-Fi ENDER’S GAME

Regizorul Gavin Hood, producătorul Roberto Orci şi Harrison Ford ne explică cum a fost creată lumea lui Ender, ce efecte speciale s-au folosit, dar şi cât de mari sunt aşteptările fanilor pentru producţia sci-fi Ender’s Game.

Clip nou pentru producţia sci-fi Ender's Game

Fanii romanului Ender’s Game, au așteptat zeci de ani pentru a vedea ecranizarea clasicei poveşti sci-fi concepută de Orson Scott Card.
Acum când premiera filmului e foarte aproape, toată lumea are aşteptări mari de la ecranizarea regizată de Gavin Hood.
Producţia sci-fi a adunat o distribuţie fabuloasă, iar alături de Asa Butterfield – copilul din filmul Hugo care a ajuns la maturitate – o să-i mai putem vedea şi pe Harrison Ford, Ben Kinsley, Abigail Breslin, Hailee Steinfeld, Moises Arias sau Viola Davis.
Ender’s Game este unul din cele mai aşteptate SF-uri ale acestui an, filmul lansându-se pe ecranele din România, începând cu data e 1 Noiembrie, simultan cu premiera mondială din SUA.

Harrison Ford în Ender's Game

Complotul poveştii are loc într-un viitor apropiat, atunci când o rasă ostilă de extratereştri atacă brutal Pământul, iar Forţele Flotei Internaţionale – conduse de comandantul Mazer Rackham – acţionează prompt salvând pentru moment omenirea de la un dezastru.
Intuind că un nou atac ar putea avea loc, colonelul Graff (Harrison Ford) şi Academia Militară Internaţională caută printre cei mai buni adolescenţi şi copii să găsească şi să pregătească un nou comandant cu o intuiţie ieşită din comun şi cu viziuni speciale.
Andrew „Ender” Wiggin, un băiat timid, dar un tactician extraordinar, este retras de la şcoala să pentru a se alătura elitei, unde va învaţă rapid şi cu uşurinţă dificile jocuri de luptă, ajungând rapid la cele mai grele provocări și simulări dificile, pe care le controlează fără probleme, astfel, remarcându-se și câștigând respectul tuturor colegilor lui.

Efecte speciale fabuloase în filmul sci-fi Ender's Game

Ender este instruit de colonelul Graff ca şi următoarea mare speranță a armatei, fapt ce duce la promovarea lui pentru Academia De Ofiţeri.
Odată ajuns acolo – fiind antrenat de Mazer Rackham însuși – el îşi va conduce colegii într-o luptă epică care va determina viitorul Pământului și salvarea rasei umane.
Pe lângă faptul că noul clip aduce imagini din spatele camerelor de filmat, cadre specifice filmelor sci-fi, interviuri cu regizorul Gavin Hood, producătorii Roberto Orci, Ed Ulbrich şi Gigi Pritzker, clipul explică şi de ce s-a muncit peste 3 ani la conceperea viziuni science fiction din Ender’s Game, dar şi cum s-au creat efectele speciale ale filmului.

Poster oficial Ender's Game

Iar dacă încă nu v-au convins clipurile şi promourile anterioare, atunci veţi vedea în noul clip că efectele vizuale sunt uneori sensibil de frumoase, iar pe lângă asta, există şi o mulţime de efecte practice bune, precum și mult așteptatele lupte în camera cu gravitaţie zero.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.