VIN DIESEL Şi TONY JAA Se Antrenează Intens În Noul Clip De Pe Platourile FAST AND FURIOUS 7

VIN DIESEL Şi TONY JAA Se Antrenează Intens În Noul Clip De Pe Platourile FAST AND FURIOUS 7

Vin Diesel a postat un nou clip de pe platourile de filmare ale filmului Fast And Furious 7, un clip în care ne arată abilităţile sale de luptă, alături de sportivul de arte marţiale Tony Jaa

Într-un efort de a sărbătorii faptul că a obţinut 50 de milioane de aprecieri pe pagina sa de facebook, actorul Vin Diesel a decis să recompenseze fanii cu un videoclip din spatele camerelor de filmat pentru producţia Fast & Furious 7.
El apare alături de Tony Jaa, într-un clip în care ne arată abilităţile sale de luptă, clip care deşi este montat şi editat într-un mod amuzant, demonstrează că în spatele unei producţii cu succes de proporţii ca Fast And Furious 7, stă multă muncă.

Vin Diesel şi Tony Jaa - antrenamente pentru Fast And Furious 7

Antrenamentele pe care le veţi vedea în clip, sunt doar o parte din efortul celor doi actori pentru viitorul film, dar şi o dovadă clară că Tony Jaa este o achiziţie incontestabilă pentru franciza Fast And Furious.
Există unele chestii super mişto în acest clip, mai ales mişcările lui Jaa, care dovedește că ar putea lovi în faţă, chiar şi o persoană înalta de trei metri.
Filmul cu numărul şapte al francizei Fast And Furious, va fi debutul lui Tony Jaa într-un film de limba engleză și prima sa producţie sub egida unui studio american.
Personal, am ținut degetele încrucișate pentru ca Jaa să poată face tranziția într-un film cu buget mare care să îl aducă la un public mai larg.
Devotamentul cu care artistul şi-a clădit succesul de la o vârstă timpurie şi fantastica sa determinare de a deveni un atlet desăvârşit, merită tot respectul.

Tony Jaa şi Jason Statham pe platourile de filmare pentru Fast And Furious 7

Alături de Vin Diesel şi echipa de producţie a viitorului film Fast And Furious 7, sunt sigur că Tony Jaa va susţine un spectacol vizual desăvârşit, chiar dacă va avea un rol mic în această producţie.
Iar dacă anterior am văzut cum actorul Vin Diesel se pregăteşte intens pentru rolul din Guardians Of The Galaxy chiar pe platourile de filmare ale producţiei, astăzi veţi vedea pregătirea intensă şi amuzantă cu care actorul speră să cucerească fanii.
Şi dacă te afli printre fanii lui Vin Diesel, cu siguranţă vei aprecia gestul său.

Fan Made Poster- Vin Diesel - Fast And Furious 7

În Fast And Furious 7 mai joacă Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Lucas Black, Djimon Honsou, Ronda Rousey, Tony Jaa, Kurt Russell şi Jason Statham.
Filmul va prinde viteză în cinematografele din jurul lumii începând din 11 Iulie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.