Ameninţătorul MALEKITH Se Trezeşte La Viaţă În Noul Clip THOR: THE DARK WORLD

Noul clip pentru megaproducţia Thor: The Dark World, ne arată punctul culminant în care Malekith Cel Blestemat se trezeşte la viaţa dintr-un somn îndelungat împreună cu elfii lui întunecaţi.

Thor: The Dark World - Malekith împreună cu elfii întunecaţi

După lupta să personală cu Loki din The Avengers, prințul asgardian Thor se va confrunta cu o amenințare cu totul nouă în viitorul blockbuster Thor: The Dark World.
Numele lui este Malekith cel Blestemat, liderul Elfilor Întunecaţi din Svartalfheim, personajul principal care este hotărât să preia cele Nouă Tărâmuri.
Cel mai recent clip pentru continuarea The Dark World, îl prezintă pe personajul interpretat de Christopher Eccleston într-un ritual de trezire, probabil dintr-un somn îndelungat.
Dar din moment ce el este un personaj negativ din Universul Marvel, rutina lui de trezire dintr-un somn îndelungat, arată cu totul diferit faţă de a noastră.
Acest clip scurt se concentrează doar pe Malekith și în timp ce cadrele nu spun absolut nimic despre personalitatea personajului, nu uită să ne anunţate că Aether poate trezi elfii întunecaţi.

Malekith cel Blestemat

Potrivit rapoartelor anterioare, Aether este un agent de răzbunare al lui Malkeith, un obiect care îi va dă putere nelimitată.
Obiectul respectiv, nu este menţionat nicăieri în universul Marvel sau în vreo carte de benzi desenate, dar în știința antică și medievală (conform Wikipedia), este „materialul care umple regiunea se sus a universului cu sfera terestră.”
Dar clipul nu oferă nici o perspectivă despre ceea ce înseamnă exact Aether sau cum funcționează acesta.
Totuşi ne reaminteşte că fața lui Malekith, nu a fost întotdeauna pe jumătate arsă.
Clipul nu ne dă nici un indiciu cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu el, sau se va întâmpla pe viitor.

În cea mai mare parte, scena din clip poate fi o dovadă bună ca actorul Christopher Eccleston poate fi foarte, foarte amenințător atunci când vrea să fie.

Poster Oficial Thor: The Dark World - Malekith

Alături de Anthony Hopkins, Natalie Portman, Jaime Alexander, Rene Russo şi Christopher Eccleston, în Thor: The Dark World mai joacă şi Ray Stevenson, Tadanobu Asano, Zachary Levi, Idris Elba, Alice Krige şi Adewale Akinnuoye-Agbajeva.
Regizat de Alan Taylor, Thor:The Dark World, se va dezlănţui în cinematografele normale si cele 3D, începând cu data de 30 octombrie 2013, iar în România, va avea premiera pe 8 Noiembrie.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.