INDEPENDENCE DAY 2 Are Două Scenarii: Unul Cu WILL SMITH Şi Unul Fără El

Regizorul Roland Emmerich a declarat că viitorul film Independence Day 2, are pregătite deja două scenarii separate, în cazul în care Will Smith nu va reveni la rolul ce l-a consacrat în 1996.

Will Smith (Steven Hiller) în Independence Day 1996

Nu au existat prea multe ştiri despre Independence Day 2 în ultima vreme, în afară de faptul că Michael B. Jordan a fost pe lista restrânsă a actorilor ce vor face parte din distribuţie.
Deocamdată, zvonurile nu prea s-au confirmat, dar între timp, regizorul Roland Emmerich a spus că filmul ar putea fi amânat pentru lansare până în 2016.
De asemenea, Roland Emmerich a mai spus că există o șansă ca starul filmului original, Will Smith, să revină în continuarea proiectului.
Totuşi, astăzi aflăm niște vești interesante despre dezvoltarea filmului.
Deoarece implicarea lui Will Smith este încă incertă, Roland Emmerich spune că există două versiuni diferite ale scenariului: unul care îl include şi pe caracterul interpretat de Smith, dar și unul fără el.

Will Smith şi Jeff Goldblum în Independence Day 1996

Și din câte spune regizorul, ambele scenarii scrise de James Vanderbilt, sunt finalizate și așteaptă începerea producţiei.
Dacă e să o spunem pe aia dreaptă, sună a muncă suplimentară care nu sunt sigur că se va dovedi a fi necesară, dar probabil că regizorul preferă să fie asigurat decât să îi pară rău mai târziu.
Dacă demonstrează ceva acesta nouă ştire, este faptul că filmul va începe producţia probabil anul viitor.
Dar în cazul în care scenariul nu este pe placul studioului și va trebui rescris, cu siguranţă nu vom vedea un film Independence Day 2 decât prin 2017.

Poster original Independence Day 1996

Să sperăm că unele decizii vor fi luate cât mai recent, deoarece Paramount Pictures a mutat reboot-ul francizei Terminator 5 pentru data de 1 iulie 2015, această dată fiind cu două zile înainte de data de lansare stabilită de Fox pentru Independence Day 2.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.