DWAYNE JOHNSON Declară Că Vom Vedea Un Spin-Off FAST AND FURIOUS Despre Personajul Său

Actorul Dwayne Johnson duce tratative intense cu cei de la Universal pentru realizarea unui film derivat din franciza Fast & Furious, despre personajul său Luke Hobbs.

Dwayne Johnson în rolul Luke Hobbs din Fast & Furious

Dwayne ”The Rock” Johnson este un om extrem de ocupat, având în vedere că ocazional, are timp să apară şi ca The Rock în WWE (World Wrestling Entertainment) şi-a făcut apariţia anul acesta în filme precum Snitch, GI Joe: Retaliation, Pain & Gain, Fast & Furious 6, un show tv întitulat The Hero, şi-a împrumutat vocea unui joc video intitulat WWE 2k14 şi a jucat în câteva reclame amuzante (vezi clipul de la final).
Totuşi, toate aceste lucruri nu îl împiedică pe actor să îşi facă datoria faţă de toate proiectele de viitor ce includ deja producţii majore ca Fast & Furious 7, Hercules şi Journey 3: From The Earth To The Moon.

Dwayne Johnson în The Hero şi campania Got Milk

Şi în cazul în care omul nu avea destule pe cap, Dwayne Johnson pare să fie prins într-un proiect strâns legat de franciza Fast & Furious, dar şi de un serial de televiziune ce va fi difuzat pe HBO.
Într-un interviu recent pentru cei de la The Hollywood Reporter, Dwayne Johnson a declarat că a semnat un contract ce îl plasează într-un serial HBO despre un grup de sportivi pensionari ce trăiesc în Miami, produs de colegul şi prietenul său Mark Wahlberg.
Dar, din toate proiectele sale, unul iese în evidenţă mai mult decât celelalte.
Franciza Fast and Furious: o anomalie la Hollywood, care te aştepţi ca după aproximativ 12 ani de la primul film, să se diminueze în calitate, se încăpăţânează să se termine, iar fiecare nou film Fast and Furious pare a fi mult mai bun şi cu un succes tot mai mare.

Antrenamente Dwayne Johnson

Regizorul Justin Lin, cel care a regizat ultimele trei filme din serie, a făcut o treabă extraordinară în a introduce noi personaje în franciză.
Nu numai atât, dar a și creat o lume interesantă pentru aceste personaje, o lume în care fiecare are parte de propriile aventuri.
Deci, este loc pentru un spin-off Fast & Furious despre personajul Luke Hobbs?
Se pare că acest lucru este o posibilitate certă.
Având în vedere rolul important pe care personajul lui Dwayne Johnson l-a avut în Fast And Furious 5 şi 6 și probabil Fast and Furious 7, este logic că oficialii de la Universal să încerce să păstreze rolul actorului pentru un viitor film solo.

Vin Diesel şi Dwayne Johnson în Fast And Furious 6

Johnson a confirmat chiar el posibilitatea aceasta într-un interviu recent, spunând că este „în tratative serioase cu studioul”.
Johnson a reiterat posibilitatea unui spin-off şi într-un interviu cu cei de la Empire, spunând că, dacă se va întâmpla, nu ar putea începe nimic concret decât după terminarea trilogiei Fast & Furious 7,8 şi 9.
„Am discutat cu cei de la Universal posibilitatea unui spin-off. Rămâne să vedem cu putem jongla cu calendarul meu de muncă. Şi da, mi-ar place să văd un film întreg despre cariera lui Luke Hobbs. Vă daţi seama că ar fi un film plin de acţiune şi intrigă” a mai declarat actorul.
Aici nu încape îndoială, mai ales că cei de la Universal sunt siguri că un spin-off despre personajul Luke Hobbs ar însemna un succes garantat.

Dwayne Johnson în Fast And Furious 6

Personal, nu pot vedea cum studioul s-ar putea lipsi de oportunitatea de a obține un film strâns legat de franciza de succes Fast & Furious.
Tu ce părere ai despre posibilitatea unui film derivat din franciza Fast and Furious, dedicat în întregime personajului Luke Hobbs interpretat de Dwayne Johnson?
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.