SAM WORTHINGTON Spune Că Va Începe Filmările Pentru Continuările AVATAR În Toamna Lui 2014

În timp ce regizorul James Cameron perfecţionează tehnologia pentru viitoarele producţii Avatar, actorul Sam Worthington declară că filmările pentru cele trei continuări vor începe în 2014.

Filmările pentru Avatar 2, 3 şi 4 încep în 2014

După ce am aflat cu stupoare că James Cameron şi studiourile Fox au anunţat că Avatar, filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, va avea parte de 3 continuări în loc de 2, câte au fost stabilite iniţial,  am aflat şi că pentru realizarea acestor proiecte originale şi ambiţioase James Cameron a angajat 4 scenarişti care să-l ajute la dezvoltarea sequelurilor.
Cu toate acestea, anul trecut actrita Sigourney Weaver a confirmat intr-un fel că va apărea în sequel, chiar dacă personajul ei a murit în primul film, iar mai recent James Cameron a dat indicii că povestea din continuarile Avatar, va ajunge pe fundul oceanului de pe Pandora.

Sam Worthington în rolul Jake Sully din Filmul Avatar

Pentru mine, filmul original Avatar, este un film făcut meticulos, un film uimitor din punct de vedere vizual şi genial din punct de vedere tehnic, un film pe care l-am văzut o singură dată cu mare bucurie.
Dar atunci când am încercat să îl revăd pe Blu-ray, am fost destul de plictisit de povestea filmului și de personajele sale, realizând că filmul este destul de lung şi că de fapt, cea mai bună parte a întregului film – după părerea mea – este momentul în care Jake îşi dă seama că poate să meargă din nou.
Nici nu vreau să mă gândesc cât de imensă şi intoxicantă va fi campania pentru următoarele filme Avatar.
Şi din câte se pare, James Cameron va fi din nou pe platourile de filmare de pe Pandora, la finalul anului 2014.

Apus de soare pe Pandora

Am urmărit îndeaproape ştirile despre continuările Avatar ce se vor filma simultan, ele fiind încă în continuă dezvoltare, mai ales că regizorul James Cameron încearcă să revoluţioneze şi să extindă tehnologia fantastică creată pentru primul film.
Totuşi, deşi cei de la 20th Century Fox ne-au asigurat că continuarea Avatar va fi gata cât de repede posibil, regizorul nu s-a prea grăbit să înceapă filmările şi nici să facă vreo declaraţie oficială despre cele trei continuări.
Prezent la un radio show recent, actorul Sam Worthington, cel care joacă rolul lui Jake Sully în filme, a dezvăluit că:
-„Vom începe filmările de data aceasta, anul viitor și vom face filmul cu numărul doi, trei și patru. Voi fi foarte bucuros şi recunoscător când se vor termina filmările”.

Poster Avatar

Se pare că el confirmă zvonurile despre filmările simultane cu care regizorul se laudă de vrei trei ani încoace, totul având termen limită un an de zile, asta înainte de a începe lungul proces de postproducţie al filmelor.
Filmele Avatar 2, 3 şi 4 sunt programate pentru lansare în decembrie 2016, 2017 şi 2018.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.