HARRISON FORD Confirmă Tratativele Duse Cu Regizorul RIDLEY SCOTT Pentru BLADE RUNNER 2

Harrison Ford confirmă că a dus tratative cu regizorul Ridley Scott pentru întoarcerea personajului Rick Deckard în continuarea mult plănuită pentru filmul sci-fi Blade Runner.

Harrison Ford în Blade Runner

Anunțată de ceva vreme încoace de către regizorul Ridley Scott, continuare Blade Runner a stârnit ceva controverse în rândul fanilor, mai ales că filmul lui Scott, este unul din cele mai faimoase filme sci-fi clasice.
Nu s-a mai auzit nimic despre acest proiect, ba chiar au existat semne că această faimoasă continuare nu va mai avea loc.
Totuşi, cineastul a reluat anul acesta proiectul, iar zvonurile despre întoarcerea lui Harrison Ford în rolul vânătorului de clone au început să facă valuri încă din luna februarie a acestui an.

Daryl Hannah şi Rutger Hauer în filmul original Blade Runner

Iată însă că veteranul actor pune capăt acum speculațiilor, printr-o declarație surprinzătoare oferită celor de la IGN.com.
-”Am discutat despre acest lucru [revenirea în Blade Runner 2]”, a dezvăluit Ford despre întâlnirea cu cineastul.
”Îl admir sincer pe Ridley Scott ca şi bărbat, dar mai ales ca regizor și aș fi foarte bucuros să pot lucra din nou alături de el la continuarea acestei povești uimitoare”, a mai spus Harrison Ford.
Declaraţia lui Ford este surprinzătoare, căci producătorul viitorului film Blade Runner, Andrew Kosove, declara tot anul acesta că ”Acest film nu va avea nimic de-a face cu Harrison Ford. Este o reinventare totală a originalului, iar acest lucru, în viziunea mea, înseamnă să luăm totul de la zero, inclusiv distribuția”, a spus acesta.

Blade Runner - secvenţă memorabilă

Ultima dată când am auzit ceva noutăţi despre regizorul Ridley Scott şi planurile sale de a reînvia producţia sci-fi de succes Blade Runner cu o continuare, el nu era încă în măsură să ne dea un răspuns despre povestea concretă a continuării şi nici să spună clar dacă Harrison Ford îşi va relua rolul.
În mod normal, Ridley Scott are nevoie de un scenariu înainte de a putea începe filmările şi dezvoltarea proiectului, iar detaliile cu privire la ceea ce ar putea conţine continuarea Blade Runner sunt în continuare vagi.

Poster original Blade Runner 1982

Totuşi, există câteva speculaţii cu privire la scenariul spre care regizorul se îndreaptă.
La ceva timp după lansarea filmului original Blade Runner în 1982, prietenul autorului Philip K. Dick pe nume K.W. Jeter, a scris trei continuări pentru povestea din Do Androids Dream of Electric Sheep? şi se pare că Ridley Scott va urma povestea stabilită în acele cărți.
Ești încă interesat de o continuare Blade Runner?
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.