Primul Teaser Trailer Pentru HERCULES: THE LEGEND BEGINS Cu Kellan Lutz

Starul din Saga Twilight, Kellan Lutz, îl va interpreta pe legendarul erou mitic în filmul Hercules: The Legend Begins, iar astăzi actorul prezintă primele imagini din teaser trailerul producţiei.

Kellan Lutz în Hercules: The Legend Begins

Ştiu că mulţi dintre voi sunteţi confuzi atunci când vine vorba de viitoarele filme Hercules, mai ales că anul viitor aduce două filme despre acelaşi erou, două filme ce la prima vedere par destul de diferite.
Unul este Hercules: The Legend Begins, film în care rolul principal este deţinut de Kellan Lutz şi este regizat de Renny Harlin, iar cel de al doilea, intitulat (deocamdată) Hercules, bazat pe romanul grafic The Thracian Wars în care rolul principal este deţinut de Dwayne Johnson.
Ca să fiu sincer, nu prea mizez pe filmul ce îl are în rolul principal pe Kellan Lutz, dar cu toate acestea, în timp ce se afla pe platourile de filmare ale producţiei The Expendables 3, actorul din Saga Amurg, a introdus acest scurt teaser trailer pentru viitorul său film Hercules: The Legend Begins.

Hercules: The Legend Begins

Lutz deţine rolul titular de erou într-o aventură de acțiune ce va cuprinde multe lupte în stil „gladiatoricesc”, şi nu spun asta doar pentru că în film va juca şi starul serialului Spartacus: War Of The Damned, Liam McIntyre, ci pentru că teaser trailerul pe care îl veţi vedea mai jos, arată mai mult a un promo pentru un viitor film de lung metraj cu Spartacus.
Deşi nu arată ca o peliculă care să îl conţină pe Hercules, intriga filmului rămâne încă necunoscută.
Lutz va apărea la New York Comic-Con în această sâmbătă și va lansa probabil acest teaser trailer şi un sinopsis pentru participanţi de la convenţie.

Kellan Lutz în rolul Hercules

În Hercules: The Legend Begins mai joacă Liam McIntyre, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee și Luca Newberry.
Hercules: The Legend Begins va avea premiera în luna martie anul viitor.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.