AARON ECKHART Se Luptă Cu O Armată De Demoni În Primul Trailer Pentru I, FRANKENSTEIN

În primul trailer oficial pentru thrillerul I, Frankenstein, actorul Aaron Eckhart îl interpretează pe faimosul personaj ce se luptă cu demoni ameninţători, într-o adaptare modernă de acţiune a clasicei poveşti.

Aaron Eckhart în filmul I, Frankenstein

Chiar dacă filmele fantasy de anul acesta nu au fost prea bine primite la boxoffice, poate că filmul lui Stuart Beattie, I, Frankenstein, o actualizare modernă a romanului clasic de Mary Shelley, bazat pe benzile desenate de Kevin Grevioux, va avea o șansă mai bună la public.
Primul trailer ne demonstrează că există câteva elemente ce înclina balanţa în favoarea lui I, Frankenstein.
În primul rând, Aaron Eckhart arată că pune ceva efort în rolul din acest film de acțiune, iar efectele vizuale arată destul de bine, având decenţa necesară pentru a distribui puţină distracţie.

Aaron Eckhart şi Yvonne Strahovski în filmul I, Frankenstein

Totuşi, una dintre problemele pe care le voi sublinia, este că Aaron Eckhart nu arăta foarte monstruos.
El are o serie de cicatrici pe faţă, care de fapt par să dispară în întregime mai târziu, iar când acesta intră într-un club, cea mai interesantă reacție e doar să ridice câteva sprâncene.
De asemenea, la începutul trailerului, Frankenstein spune: „Eu sunt ca nimeni altul”, pentru ca mai târziu, să sublinieze tot el că „vine o întreagă armată de monștri ca mine.”
Acestea fiind spuse, există unele cadre foarte interesante şi trebuie să recunosc că noțiunea unui Frankenstein ce luptă cu demonii, pare ceva distractiv.
La 200 de ani de la crearea sa de către doctorul Frankestein, creatura Adam încă este încă în viaţă şi perindă pământul.

Aaron Eckhart în filmul I, Frankenstein

Dar când Adam se trezește în mijlocul unui război de care depinde soarta umanităţii, el află că deține cheia ce ar putea salva omenirea.
De la co-autorul francizei supranaturale Underworld, vine thrillerul de acţiune I, Frankenstein, scris pentru marele ecran și regizat de Stuart Beattie.
Povestea a fost concepută de Kevin Grevioux și Stuart Beattie şi este bazată pe romanul grafic al celor de la Darkstorm Studios intitulat I, Frankenstein, creat de Kevin Grevioux.

Poster Oficial I, Frankenstein - Aaron Eckhart

Povestea este adusă la viață de o distribuţie ce include actori ca Aaron Eckhart, Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney și Aden Young în rolul lui Victor Frankenstein.
I, Frankenstein va ajunge în cinematografe începând cu data de 24 ianuarie 2014.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.