Primul Trailer Şi Poster Pentru Thrillerul De Acţiune JACK RYAN: SHADOW RECRUIT Cu Chris Pine

Chris Pine se găseşte într-o situaţie tensionată, o cursă alertă pentru a salva o întreagă ţară de atacul terorist inteligent al unui magnat rus, în primul trailer pentru thrillerul Jack Ryan: Shadow Recruit.

Chris Pine în rolul Jack Ryan

Bazat pe unul din romanele scrise de Tom Clancyunul din cei mai populari scriitori de thrillere recente ce a murit acum trei zile la vârsta de 66 de ani – filmul îl are în rolul principal pe actorul Chris Pine (Star Trek Into Darkness), rolul unui fost militar pe nume Jack Ryan ce se reinventează ca analist financiar.
Aflat la Moscova, el descoperă planurile unui magnat (Kenneth Branagh) ce plănuieşte un atac terorist de a submina situaţia economică a Statelor Unite.
Ryan rămâne singur împotriva tuturor şi este lipsit de resurse, Dar eroul nostru va trebui să dea dovadă de inventivitate pentru a înclina balanţa în favoarea sa, iar lupta devine mult mai personală când magnatul rus îi atacă familia.

Chris Pine şi Kevin Costner în Jack Ryan

Există o mulţime de cadre pline de acțiune în acest prim trailer, iar completarea scenelor alerte este adusă frumos de fragmentele de intrigă, spionaj și o rețea complicată de relații între caracterele filmului.
Singura mea îngrijorare despre acest prim trailer este că nu pare să fie o acțiune ce să te lase cu gura căscată, optând în schimb pentru o serie de scene din întreaga lume.
Pentru un trailer ce se vrea să doar să ne tachineze, imaginile funcţionează, dar cu toate astea, sunt sigur că vom vedea mult mai multe începând de acum și până la lansarea filmului de la începutul anului viitor.

Chris Pine şi Kevin Costner în Jack Ryan

Jack Ryan: Shadow Recruit este primul film regizat de Kenneth Branagh după succesul răsunător cu Thor şi probabil primul film de acţiune al lui Chris Pine în care deţine controlul total al caracterului principal.
Sunt toate şansele ca această aventură să se transforme într-o nouă franciză, deoarece cele 16 romane scrise de Tom Clancy – ce-l au pe erou îi centrul atenţiei – descriu cariera lui Jack Ryan de la un simplu analist financiar, la statutul său de preşedinte al Statelor Unite.

Jack Ryan: Shadow Recruit - Poster Oficial

Chris Pine alături de Keira Knightley, Kevin Costner, David Paymer și Peter Andersson, vor ajunge în cinematografe începând din 3 ianuarie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.