Acţiune Impresionantă În Primul Trailer Oficial Pentru CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER

Steve Rogers duce o viaţă agitată şi face echipă cu Black Widow şi Falcon pentru a învinge un inamic formidabil în primul trailer exploziv pentru Captain America: The Winter Soldier.

Primul Trailer Captain America: The Winter Soldier

Noua producţie Marvel, este bazată pe una din cele mai populare serii de benzi desenate publicată pentru prima dată în 1941 şi intitulată Captain America: The Winter Soldier.
Pentru cei care nu sunt familiarizați cu benzile desenate Captain America, Winter Soldier este un personaj popular creat de scriitorul Ed Brubaker, care i-a dat viaţă fostului partener – despre care Captain America credea că este mort – Bucky Barnes, care în realitate a fost păstrat în criogenie, doar pentru a fi mai apoi programat de ruși pentru a deveni un asasin nemilos.

Steve Rogers aka. Captain America

Winter Soldier este un personaj atât de popular încât nu e prea surprinzător faptul că Marvel a decis ca el să fie punctul forte al viitorului film Captain America.
Iar dacă ne luăm după imaginile din primul trailer, vedem că regizorii Joe și Anthony Russo au rămas aproape de design-ul original al benzilor desenate în ceea ce priveşte caracterul Winter Soldier.
De asemenea, avem parte de primele imagini clare cu personajul interpretat de Robert Redford, dar şi imagini noi cu Falcon şi braţul bionic al lui Winter Soldier.
După evenimentele cataclismice din The Avengers petrecute în New York, Steve Rogers trăieşte liniștit în Washington, DC, și încearcă să se adapteze la lumea modernă.

Captain America în acţiune

Dar atunci când un coleg din organizaţia S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve este implicat într-o rețea de intrigi care amenință să pună lumea în pericol.
Unindu-și forțele cu Black Widow (Scarlett Johansson), Captain America se luptă pentru a expune conspirația imensă de care dă, în timp ce luptă cu un asasin profesionist trimis să-l reducă la tăcere.
Pentru a dezvălui conspiraţia integrală, Captain America și Black Widow apelează la ajutorul unui nou aliat: Falcon.
Cu toate acestea, ei vor afla în curând că luptă împotriva unui inamic neașteptat și formidabil.

 Poster Oficial CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER

Anthony şi Joe Russo vor regiza această continuare în care mai joacă Samuel L. Jackson (Nick Fury), Sebastian Stan (Winter Soldier), Anthony Mackie (Falcon), Cobie Smulders (Maria Hill), Robert Redford (Alexander Pierce), Hayley Atwell (Peggy Carter) şi Toby Jones (Arim Zola).
Filmul va fi lansat şi pe marile ecrane din România pe 4 Aprilie 2014.
✐ Silviu

3 comentarii

  1. wohoooo, fain de tot, nu ma asteptam sa fie asa de fain.
    ma bucur ca nu are flashbackuri din perioada razboiului 🙂 Sebastian arata super ca villain.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.