Primul Trailer Pentru NON-STOP: Noul Film De Acţiune Cu LIAM NEESON

Primul Trailer Pentru NON-STOP: Noul Film De Acţiune Cu LIAM NEESON

Află cine îndrăzneşte să deturneze avionul păzit de personajul interpretat de Liam Neeson, din primul trailer oficial pentru noul filmul de acţiune regizat de Jaume Collet-Serra, intitulat Non-Stop.

Starul filmelor de acţiune Liam Neeson, joacă în noul film de acţiune plin de suspans ce are loc la 40.000 de metri în aer.
Cu tot riscul de a atrage ura unora, Liam Neeson riscă să devină noul Chuck Norris al filmelor de acţiune şi spun asta nu doar din cauza seriei Taken, care nu a avut un succes răsunător, ci din cauză că mai nou, actorul se postează în tot felul de filme de acţiune, fie ele bune, sau mai puţin bune.

Liam Neeson în filmul Non-Stop

Acţiunea thriller-ului intitulat Non-Stop, are loc pe un zbor transatlantic New York – Londra, unde un US Air Marshall pe nume Bill Marks, interpretat de Liam Neeson, trebuie să oprească un terorist misterios ce amenință să omoare un pasager la fiecare 20 de minute, dacă cererea sa de răscumpărare nu este îndeplinită.
Primul trailer pentru Non-Stop, ne demonstrează că filmul arată la fel de bine și este la fel de plin de acţiune ca și cealaltă colaborare anterioară a lui Liam Neeson cu regizorul Collet-Serra din filmul Unknown, doar că de data aceasta excursia actorului ar putea fi puţin mai distractivă.

Liam Neeson şi Michelle Dockery în filmul Non-Stop

Liam Neeson îşi dezlănţuie setul de abilităţi speciale la înălţime, într-un spaţiu restrâns, ceea ce face ca lucrurile să devină puţin mai interesante şi poate puţin mai complicate.
Filmul îl reuneşte pe Liam Neeson cu regizorul Jaume Collet-Serra, dar și cu producătorul Joel Silver.
În film mai joacă şi câştigătoarea Globului De Aur Julianne Moore alături de Corey Stoll, Michelle Dockery, Scoot McNairy, Lupita Nyong’O, Bar Paly și Anson Mount.

Poster oficial pentru filmul Non-Stop cu Liam Neeson

Non-Stop se dezlănţuie în cinematografe încăpând cu data de 28 februarie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.