RACHEL MCADAMS În Distribuţia Filmului Scifi PASSENGERS Alături De KEANU REEVES

Keanu Reeves va juca rolul principal alături de Rachel McAdams în filmul sci-fi Passengers conceput de scenaristul filmului Prometheus, unde personajele lor, vor trăi o poveste de dragoste ce are loc într-o călătorie interstelară.

Rachel McAdams Alături De Keanu Reeves în filmul sf Passengers

La începutul verii, actriţa Reese Witherspoon a fost ataşată unui proiect sci-fi în care rolul principal este deţinut de Keanu Reeves, un film sci-fi ce se intitulează Passengers, un SF cu o poveste de dragoste, ce va fi regizat de cel ce a lucrat şi la serialul Game Of Thrones, Brian Kirk.
Povestea este stabilită într-un viitor apropiat, după ce pământul a fost golit de resurse naturale, o navă spaţială face o călătorie interstelară lungă de secole, pentru a găsi o nouă planetă asemănătoare cu Terra, una care să poate susţine viaţa şi să fie locuibilă.
Din cauza unei erori de calcul şi a unor defecţiuni mecanice, personajul interpretat de Keanu Reeves, se trezeşte din somnul criogenic cu 90 de ani înainte de programarea iniţială şi înainte de a ajunge la punctul principal al călătoriei.

Rachel McAdams

Confruntat cu perspectiva de a îmbătrânii și de a murii singur, el trezește o femeie frumoasă pentru a-şi petrece timpul rămas cu ea.
Reese Witherspoon trebuia să fie acea femeie, dar din câte se pare, Rachel McAdams i-a luat locul.
Filmul va atrage probabil comparații cu mult lăudatul Gravity al regizorului Alfonso Cuaron, dar filmul în cauză, chiar dacă ideea scenariului sună asemănător, este cu totul diferit, mai ales că are la mijloc o poveste de dragoste ce ar trebui să funcționeze foarte bine pe marele ecran.
Weinstein Company se află în spatele filmului, iar actriţa Rachel McAdams este în prezent gata să-i ia rolul pe care iniţial îl avea Reese Witherspoon al cărui program nu a coincis cu programul de producție al filmului.
Planul este ca filmul să ajungă în cinematografe cândva la sfârșitul anului 2014, probabil în speranța unei nominalizări pentru un Oscar în 2015.

Rachel McAdams

Filmul sci-fi Passengers, are poveste concepută de scenaristul lui Prometheus, Jon Spaihts.
Până mai aflăm detalii despre această producţie promiţătoare, este plăcut să vedem că Keanu Reeves revine încet dar sigur în atenţia cinefililor şi a marilor producători, iar ca să fim sinceri până la capăt, Rachel McAdams pare a fi o alegere mai bună decât Witherspoon într-un film în care trebuie să facă pereche cu Keanu Reeves.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.