MARVEL Dezvoltă Un Pachet Întreg De Noi Seriale TV Plasate În Universul Supereroilor

Agents Of Shield, este doar prima incursiune în televiziune a supereroilor de la Marvel, care plănuiesc o întreagă sagă de seriale TV.

Caractere Din Universul Marvel

Aveaţi impresia că serialul celor de la ABC intitulat Agents Of SHIELD va fi singurul serial bazat pe poveştile cu supereroi din universul Marvel? Ei bine, nu.
Indiferent ce credem noi despre noul serial al celor de la Marvel, se pare că producţia tv are potențial suficient pentru ca cei de la ABC să comande un sezon întreg, ba chiar şi sezonul doi.
Cu toate acestea, Marvel este în curs de dezvoltare a unui serial tv bazat doar pe aventurile agentului Carter din Agents Of Shield, serial ce va avea ca bază de start, o secvenţă ce a apărut pe ediţia Blu-ray a filmului Iron Man 3.
Și asta nu e tot, Agents Of Shield fiind doar primul proiect din imensa incursiune în televiziune a supereroilor pe care cei de la Marvel o plănuiesc.

S.H.I.E.L.D. o iniţiativă Avengers

Din câte se pare, compania are mai multe seriale noi în dezvoltare, iar în timp ce noi nu știm prea multe despre ele, acestea probabil nu vor fi difuzate de ABC.
Noile proiecte Marvel, vor aduce un pachet de patru seriale dramă și chiar şi o miniserie, un total de 60 de episoade plasate în lumea supereroilor, episoade ce ar putea fi difuzate pe canale majore de televiziune din SUA, dar şi online, pe reţele ca Netflix sau Amazon.
Nu există deocamdată titluri oficiale pentru publicul larg, nici vreun nume de regizor sau actor atașat la aceste proiecte, dar nici indicații despre modul în care aceste seriale se vor îmbina.
Dar având în vedere strategia celor de la Marvel până în acest moment, sunt mai mult decât sigur că ele vor fi strâns legate unul de altul.

Toate Caracterele Marvel Comics

Ceea ce este interesant este faptul că aceste seriale nu sunt realizate cu scopul tradițional de a fi difuzate doar pe reţelele de televiziune, ci şi în mediul online.
Cum se vor descurca cei de la Marvel cu încasările şi audienţele viitoarelor seriale, rămâne de văzut.
Dar având în vedere că totul este deja plănuit, nu pot să nu constat că ideea celor de la Marvel oferă oportunități interesante pentru diverse tipuri de conținut, așa că va fi interesant de văzut cum se va realiza totul, dar mai ales cum se vor dezvolta poveştile paralele despre supereroii noi, uni din ei debutând deja în Agents Of Shield.

Poster Agents Of Shield

Evident că poveştile despre supereroi funcţionează momentan, la nivel de televiziune sau film de lung metraj, evident că există loc pentru îmbunătățiri, dar oare nu va fi publicul sătul de filme cu supereroi, fie că sunt de la Marvel sau DC Comics?
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.