TOM HARDY Îl Va Interpreta Pe ELTON JOHN În Filmul Biografic ROCKETMAN

TOM HARDY Îl Va Interpreta Pe ELTON JOHN În Filmul Biografic ROCKETMAN

Filmul biografic despre viaţa megastarului Elton John, se va numi simbolic Rocketman, și va fi un musical ce va conţine hiturile genialului muzician, ce va fi interpretat de actorul Tom Hardy.

Se pare că actorul Tom Hardy a fost ales oficial să joace rolul central din viitorul megafilm despre viața artistului Elton John.
Filmul biografic Rocketman, este programat să înceapă filmările undeva în 2014 şi îl are ca regizor pe Michael Gracey, cel care l-a dirijat pe Hugh Jackman în viitorul film The Greatest Showman On Earth.
Rocketman va cuprinde înregistrări noi marca Elton John şi va însoți dinamica poveștilor emoţionante ce ne vor prezenta drumul lui Elton John de la copilul minune la statutul său actual de superstar.
Pe lângă faptul că Elton John vă realiza reînregistrări ale unor piese cunoscute special pentru acest film biografic, artistul a promis că va lansa şi câteva piese noi cu această ocazie şi se va implica cât îi va permite timpul în producţia filmului.

Sir Elton John în concert

Iar faptul că Tom Hardy este un tânăr actor talentat, sunt sigur că va aduce profunzime extraordinară poveştii de viaţă a lui Elton John.
Fanii muzicianului, ar trebui să fie super încântaţi că un astfel de actor talentat va transpune pe marele ecran, viaţa unui geniu al muzicii, mai ales că Tom Hardy este de origine britanică.
-„Suntem încrezători că Tom (Hardy) va reuși să capteze corect spiritul lui Sir Elton. În combinație cu echipa de creație condusă de Michael și de cei de la Rocket Pictures, filmul va oferi o operă muzicală ce se va transforma într-un eveniment cinematografic”, a declarat domnul Peter Schlessel, reprezentantul casei de distribuție.

Tom Hardy în filmul This Means War

Actorul britanic Tom Hardy va putea fi văzut în filmul Locke regizat de Steve Knight și în reboot francizei Mad Max pentru Warner Bros și George Miller.
Tom Hardy tocmai a terminat de curând filmul Child 44 cu regizorul Daniel Espinosa și Animal Rescue pentru regizorul Michael Roskam.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.