Primul Trailer Complet Pentru Fantastica Animaţie RIO 2

Cu un ton optimist, multă muzică bună, culori vibrante şi multe cadre noi, primul trailer teatral complet pentru animaţia celor de la Blue Skies, Rio 2, arată senzaţional de bine.

Rio 2 Full Trailer - The Kids

Regizat de Carlos Saldanha, această continuare îl găsește pe Blu (Jesse Eisenberg), Jewel (Anne Hathaway), și cei trei copii ai lor, lăsând în spate viața domestică din oraș pentru o călătorie în Amazon, acolo unde se confruntă cu o serie de personaje pline de culoare, inclusiv tatăl lui Jewel (Andy Garcia).
Filmul animat pare a pune accentul pe premisa din „Meet The Parents”, dar cum nu am văzut decât o parte din povestea filmului animat, nu putem judeca cu adevărat modul în care acest lucru pare să adauge mai mult divertisment decât filmul anterior.

Rio 2 Full Trailer

Totuşi, gag-ul final din acest trailer, promite că filmul va avea şi mult umor original.
Pentru fanii primului film, acest trailer este un memento distractiv, un clip ce încearcă să ne stârnească interesul până în primăvara anului viitor, deşi sunt sigur că vom mai vedea destule imagini haioase din Rio 2.
Iar dacă multă vreme continuarea filmului de animaţie din 2011 a fost incertă, regizorul Carlos Saldanha şi producătorul John C. Donkin, au insistat să aducă din nou în cinematografe cele două personaje haioase şi lumea plină de culoare a faimosului oraş brazilian.

Poster Rio 2

Întreaga distribuție a primului film animat revine în Rio 2, fiind întregiţi de o nouă gaşcă de actori de top și talentele muzicale că Will.i.am, Jemaine Clement, Tracy Morgan, George Lopez, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Jamie Foxx, Rita Moreno, Bruno Marş, și Kristin Chenoweth.
Rio 2 va ajunge în cinematografe de prin 11 aprilie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.