Noul Trailer Pentru THE MONUMENTS MEN Confirmă Că Naziştii Au Fost Mai Răi Decât Ne Imaginăm

Noul trailer complet pentru efortul regizoral al actorului George Clooney intitulat The Monuments Men, prezintă situaţia cruntă din al doilea război mondial, când trupele naziste au încercat să ștergă orice dovadă artistică sau culturală a popoarelor cucerite.

Distribuţie fabuloasă în filmul The Monuments Men

The Monuments Men este una din cele mai aşteptate producţii de sfârşit de an şi o nouă şansă pentru George Clooney la un Oscar.
Bazat pe o povestea adevărată, filmul are ca temă principală cea mai mare vânătoare de comori din istorie, fiind un thriller de acţiune ce ne prezintă un pluton special din cel de al doilea război mondial, un pluton ce este însărcinat de către FDR, cu salvarea capodoperelor artistice din mâinile naziste și returnarea acestora la proprietarii de drept.
Trailerul nou ne aminteşte că în plus față de ideologiile fasciste, experimentele științifice imorale și genocidul crunt, naziştii s-au dovedit a fi o forţă foarte feroce, o forţă ce vroia să șterga orice dovadă artistică sau culturală a popoarelor cucerite.

Matt Damon şi George Clooney în filmul The Monuments Men

În timp ce alte filme ce şi-au imaginat situaţii fictive din al doilea război mondial, precum Inglourious Basterds al regizorului Quentin Tarantino care a dus o luptă directă cu Hitler, filmul lui Clooney, The Monuments Men, prezintă un fapt real şi adună într-o echipă interesantă o colecție de specialiști pe care-i trimite în spatele linilor inamice cu scopul de ai împiedica pe naziști de la obţinerea unor opere de artă foarte prețioase pentru omenire.
Aceste fapte convingătoare prezente în filmul lui George Clooney, sunt motivele pentru care producţia The Monuments Men şi-a făcut loc în lista celor mai anticipate filme din acest an.

Poster Oficial The Monuments Men

În film mai joacă Matt Damon, Cate Blanchett, Bill Murray, John Goodman, Jean Dujardin, Bob Balaban și Hugh Bonneville.
The Monuments Men se lansează în România pe 31 ianuarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.