Echipa JACKASS Prezintă: BAD GRANDPA În Noul Trailer Extrem Cu JOHNNY KNOXVILLE

În noul trailer cu limită de vârstă pentru comedia Bad Grandpa, bătrânelul pus pe şotii ce străbate america însoţit de nepotul său de 8 ani, are parte de aventuri extreme şi dureroase, aşa cum doar Johnny Knoxville şi echipa de la Jackass pot realiza.

Johnny Knoxville şi Jackson Nicoll în comedia Bad Grandpa

Indiferent dacă îţi place sau nu echipa de la Jackass, trebuie să recunoaştem că au transformat cascadoriile stupide și periculoase într-o formă de artă modernă.
Asta este cheia succesului showului TV și a filmelor anterioare Jackass: fascinația morbidă care apare la vizionarea peliculelor produse de această echipă, dar şi creativitatea și efortul fizic cu care aceştia ne fascinează.
Deci, suntem din nou cu adevărat pregătiţi pentru o nouă doză de şoc marca Jackass?!

Johnny Knoxville şi Jackson Nicoll în comedia Bad Grandpa

În noa comedie intitulată Bad Grandpa, Johnny Knoxville, intră în rolul unui bătrânel de 86 de ani pe nume Irving Zisman, un bunic pus pe făcut tâmpenii ce străbate America însoţit de nepotul său interpretat de Jackson Nicoll de doar 8 ani.
În aceste aventuri hilare, bunicul îl va purta pe nepot, prin câteva situaţii ciudate, ce ori te vor oripila, ori te vor face sa râzi cu gura până la urechi.
Dar de ce este noul trailer cu limită de vârstă?
Asta are de-a face cu cadrele in care personajul de 86 de ani, are penisul prins într-un bancomat.

Johnny Knoxville şi Jackson Nicoll în comedia Bad Grandpa

Sau poate că e vorba de scenele în care Zisman dă unui copil de opt ani, alcool.
Oricare ar fi cauza, efectul este garantat: publicul va râde cu gura până la urechi atunci când Bad Grandpa va ajunge în cinematografele din jurul lumii, începând cu data de 25 octombrie.
Regizorul Jeff Tremaine şi echipa Jackass, au fost la început reticenți în a face un film despre Irving Zisman, deoarece au crezut că ar fi prea dificil pentru a realiza glume şi farse îndrăzneţe pentru un film de lung metraj, dar faptul că comedia Bad Grandpa are ca fundal o poveste interesantă ce-i dă o structură filmului, ar putea să funcționeze pentru publicul larg.
Mai ales ţinând cont de faptul că producătorii se laudă cu oameni reali, în situații nereale.

Poster oficial pentru comedia Bad Grandpa

Aşa că, trebuie să vă avertizez: dacă aveţi copii pe lângă voi în acest moment, ar fi bine să le daţi ceva de lucru, asta pentru că noul trailer pentru comedia Bad Grandpa, nu este unul adecvat persoanelor sub 16 ani.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.