Cadre Magnifice În Trailerul Extins Pentru Continuarea THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG

Al doilea film din noua trilogie The Hobbit, intitulat The Desolation Of Smaug, are parte de primul trailer extins şi de câteva imagini noi fantastice.

Tauriel si Legolas in Desolation Of Smaug

Dincolo de întuneric, dincolo de pustietate, se află cel mai mare pericol dintre toate…
Asta spune tag-line-ul pentru The Desolation Of Smaug, ce-a de-a doua parte a trilogiei The Hobbit, iar dacă încă nu ai reuşit să îţi dai seama cam despre ce va fi vorba în film, ar fi bine să vezi noul trailer extins lansat astăzi.
Surprizele pe care le-a pregătit regizorul Peter Jackson pentru această continuare, sunt încă ascunse privirilor, iar în ciuda faptului că acest trailer extins dezvăluie destul de multe din complot, există încă întâmplări şi întorsături ce vor fi mari surprize pentru publicul neavizat.

Thranduil in The Hobbit: The Desolation Of Smaug
Gandalf in The Hobbit: The Desolation Of Smaug

Pe lângă faptul că şi acest trailer extins – la fel ca si primul – arată uimitor din punct de vedere vizual, avem parte de noi imagini cu personajul inventat şi introdus în poveste de către Peter Jackson, femeia elf Tauriel interpretată de Evangeline Lilly, noi cadre cu Luke Evans (Bard Bowman), Lee Pace (Thranduil), Orlando Bloom în rolul Legolas şi poate cele mai importante cadre de până acum cu dragonul Smaug, căruia i-a împrumutat vocea actorul Benedict Cumberbatch.
Cum era de așteptat, vocea lui Cumberbatch sună fantastic de bine în dialogul cu Bilbo, iar mulțimea de lucruri bune din acest trailer, vine să ne asigure – dacă mai era nevoie – că următorul capitol din trilogia The Hobbit, ne va lăsa cu gura căscată.

Bard in The Hobbit: The Desolation Of Smaug
Bilbo Baggins si Dwarfi in The Hobbit: The Desolation Of Smaug

The Hobbit: The Desolation Of Smaug ajunge să dezvolte mai departe linia poveștii despre personajul Necromancer și despre fortăreaţa sa din pădurea Mirkwood: Dol Guldur.
Iar dacă în prima parte a trilogiei, Galadriel vorbea despre sabia Morgul pe care Radagast a recuperat-o din Dol Guldur și menționează că i-a aparținut regelui din Angmar, care a fost înmormântat în High Fells, aflat la poalele muntelui, de data aceasta, Gandalf merge în High Fells pentru a afla cum a ajuns această sabie înapoi în lumea oamenilor. În High Fells sunt înmormântați cei nouă Nazgul (Ringwraiths).

The Hobbit: The Desolation Of Smaug Poster

Gandalf (Ian Mckellen) se aventurează în înfricoșătorul High Fells pentru a rezolva misterul otrăvitoarei săbii și a modului în care ea a fost scoasă din mormântul groaznicului Witch King Of Angmar, unul din cele nouă personaje transformate în Ringwraiths, după ce s-au predat puterii lui Sauron.
The Hobbit: The Desolation Of Smaug ajunge în cinematografe începând cu data de 13 Decembrie.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.