Trailer Complet Pentru Noul Film Semnat Ben Stiller: THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY

Unul din candidaţii la premiile Oscar, filmul The Secret Life Of Walter Mitty, aduce cadre uimitoare şi peisaje fantastice în primul trailer complet ce trebuie să îl vezi.

Ben Stiller în The Secret Life Of Walter Mitty 2013

Cel mai recent film lui Ben Stiller, „The Secret Life Of Walter Mitty„, a avut premiera mondială sâmbătă 5 octombrie la Festivalul de Film de la New York.
Ben Stillercare a regizat și filmul – joacă rolul unui angajat al revistei Life Magazine, care, chinuit de şeful său, exagerat de protejat de mama sa şi îndrăgostit până peste cap de o colegă de birou, încearcă să evadeze din anosta rutină zilnică, refugiindu-se în imaginaţia sa bogată.
Când slujba şi colega sa – interpretată de Kristen Wiig – sunt amenințate, Walter pleacă într-o călătorie la nivel mondial care se transformă într-o aventură mai extraordinară decât şi-ar fi putut imagina vreodată.

Ben Stiller în The Secret Life Of Walter Mitty

Filmul lui Ben Stiller, The Secret Life Of Walter Mitty, se bazează pe povestea clasică scrisă de James Thurber în 1939 şi este unul din acele filme ce se vrea a fi un pretendent la premiile tuturor festivalurilor de filme din lume, dar mai ales un pretendent pentru Oscar, fiind stratificat ca o fantezie plină de vise, o fantezie în care ne regăsim cu toţii, prezentând aceea dorinţă a noastră de a scăpa din viața de zi cu zi şi a dispărea într-o lume de fantezie plină de eroism, dragoste și acțiune.
Un fel de remake al filmului din 1947, The Secret Life Of Walter Mitty, l-a costat pe Ben Stiller aproape opt ani de viaţă pentru a-l putea face să funcționeze cu succes iar pe cei de la Fox 90 de milioane de dolari.

Ben Stiller în The Secret Life Of Walter Mitty

O combinație perfectă între comedie, dramă și aventură, filmul cu pretenţii la Oscar, beneficiază de imagini superbe şi o peliculă ce probabil ne va lăsa cu gura căscată, chiar dacă pentru unii, producţia celor de la Fox, pare la prima vedere, puţin prea serioasă.
Evident, este de bun augur prezența originală a peliculei printre atâtea sequel-uri și remake-uri, iar primele secvențe vizionate de publicul larg, au făcut ca mulți dintre iubitorii de film şi critici să pună acest titlu printre filmele anului 2013 ce trebuie vizionate neapărat.
Ar fi un lucru surprinzător ca după atâtea comedii pe care le-a creat sau regizat, Ben Stiller să câştige un Oscar, cu un film bazat pe o fantezie, având în vedere că criticii de film au vorbit cât se poate de elogios la adresa producției.

The Secret Life Of Walter Mitty 2013 Poster Oficial

The Secret Life of Walter Mitty va debuta în Statele Unite chiar în ziua de Crăciun, urmând să apară și în cinematografele din România pe 10 Ianuarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.