JASON STATHAM Se Dezlănţuie În Noul Trailer Cu Limită De Vârstă Pentru Filmul HOMEFRONT

Noul film de acţiune intitulat Homefront, în care Jason Statham se dezlănţuie împotriva lui James Franco, aduce astăzi un trailer cu limită de vârstă, mult mai violent şi mai plin de acţiune.

Jason Statham ameninţător în noul film de acţiune Homefront

Producţia Homefront este o adaptare ce are un scenariu realizat de Sylvester Stallone după romanul cu acelaşi nume scris de autorul Chuck Logan, un film de acţiune despre un fost agent DEA, care se retrage într-un oraș mic de dragul fiicei lui de 10 ani.
Singura lui problemă este că a ales orașul greșit.
În timp ce în noul trailer putem vedea imagini noi şi mai multe dezvăluiri din povestea filmului, trailerul demonstrează că scenele de acţiune sunt create special pentru setul de abilităţii actoriceşti ale lui Jason Statham, dar şi pentru violenţă şi cruzimea personajului negativ interpretat de James Franco.

Kate Bosworth şi James Franco în Homefront

Prietenia lui Statham cu Stallone are efecte benefice, iar noul film Homefront demonstrează că filmele de acţiune fac parte din stilul celor doi actori.
Iar atunci când Stallone este implicat într-o producţie de acţiune, cu siguranţă toată lumea îşi va îndrepta atenţia spre filmul pe care acesta îl produce.
Dacă aveți îndoieli că James Franco poate juca rolul unui gangster dezechilibrat şi nemilos pe nume Gator, atunci acest nou trailer cu limită de vârstă pentru Homefront, s-ar putea să vă schimbe părerea.

Jason Statham în filmul Homefront

În thrillerul de acţiune Homeftont, Jason Statham joacă rolul unui fost agent DEA pe nume Phil Broker, care face eforturi mari de a lăsa în urmă violenţa şi pericolele care i-au guvernat pentru multă vreme existenţa.
El se mută împreună cu fiica sa într-un mic oraş din Louisiana, unde ajunge să intre în conflict cu o grupare criminală ce are în componenţă o fostă motociclistă, interpretată de Winona Ryder şi este condusă de gangsterul Gator (James Franco).

Poster Oficial Homefront

Regizat de Gary Fleder și scris de starul veteran de acțiune, care este și producător, Sylvester Stallone, Homefront mai are în distribuţie actori ca Winona Ryder, Kate Bosworth, Rachelle Lefevre, Clancy Brown, Omar Benson Miller și Frank Grillo.
În România filmul va avea premiera pe 6 Decembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.