Următorul Film Al Regizorului JOSEPH KOSINSKI Creatorul OBLIVION, Este Un Thriller De Acţiune

Următorul Film Al Regizorului JOSEPH KOSINSKI Creatorul OBLIVION, Este Un Thriller De Acţiune

După două succese SF, regizorul Joseph Kosinski, creatorul filmului sci-fi Oblivion, revine cu picioarele pe pământ şi plănuieşte să realizeze un thriller de acţiune bazat pe o idee personală.

Regizorul Joseph Kosinski, a conceput şi a realizat absolut toate detaliile din povestea pentru filmul sci-fi Oblivion, o idee îndrăzneaţă în care regizorul a crezut cu tărie.
Iar cum Oblivion a fost al doilea film regizat de el, nu s-a dat bătut până când scenariul a devenit un film de mare buget.
Se pare că regizorul abordează într-un fel similar şi viitorul său proiect, care este de data aceasta mai cu picioarele pe pământ.
Cei de la MRC (Media Rights Capital) au achiziționat un scenariu secret, cu scopul special de a fi regizat de Kosinski.
Proiectul este descris ca fiind „un thriller de acțiune mai pământesc” și a fost scris de Chris Cantwell și Chris Rodgers.

Tom Cruise şi Joseph Kosinski la filmările producţiei sci-fi Oblivion

Doar că scenariul achiziţionat de cei de la MRC, este din nou bazat pe o idee de Joseph Kosinski.
Poate ar trebui menţionat aici, că în timp ce regizorul lucra intens la realizarea filmului Tron: Legacy, el a transformat povestea science fiction din Oblivion într-un roman grafic, cu scopul de a vinde mai bine conceptul.
Tocmai din cauza romanului grafic, cei de la Universal au fost de acord în cele din urmă să producă proiectul și l-au stabilit pe Tom Cruise în rolul principal.
Ştiri despre următorul proiect al regizorului Kosinski, au cam întârziat să apară.
Totuşi, el a intrat în negocieri pentru a regiza reboot-ul Twilight Zone pentru Warner Bros, fapt care încă nu s-a materializat în nimic concret şi lucrează momentan la o continuare pentru Tron: Legacy, deși cei de la Disney nu au dezvăluit nimic oficial.

Joseph Kosinski la premiera filmului sci-fi Oblivion

Dacă primele două filme din cariera sa de regizor, au fost două producţii masive sci-fi, iată că regizorul Kosinski vrea să ne demonstreze că poate realiza şi un film de acţiune, mai ales că viitorul său film este bazat pe o idee originală concepută de el.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.