VIN DIESEL Se Antrenează Pentru GARDIENII GALAXIEI Pe Platourile De La FAST & FURIOUS 7

Actorul Vin Diesel se pregăteşte intens pentru rolul din Guardians Of The Galaxy şi a postat un clip de pe platourile de filmare ale producţiei Fast And Furious 7 pentru a demonstra asta.

Djimon Hounsou şi Vin Diesel pe platourile de filmare la Fast And Furious 7

În timp ce se afla pe platourile de filmare ale producţiei Fast & Furious 7 regizată de James Wan, Vin Diesel a profitat de timpul liber pentru a intra în formă pentru rolul din viitorul film Guardians Of The Galaxy.
Poate că Vin Diesel este destul de impunător pe ecran, dar se pare că are nevoie de puţin ajutor la departamentul înălțime, totul doar pentru a reuşi să interpreteze rolul uriaşului copac Groot din Guardians Of The Galaxy.
El a postat un clip amuzant de pe platourile de filmare ale producţiei Fast & Furious 7, ce conţine şi câteva dialoguri şi informaţii despre ambele filme.

Kurt Russell şi Vin Diesel pe platourile de filmare la Fast And Furious 7

Ca un bonus special, Vin Diesel se închinge într-o discuţie amuzantă cu Kurt Russell, iar mai târziu, îi face o vizită actorului Djimon Hounsou, care va apărea şi el în ambele filme.
Chiar dacă Vin Diesel şi-a dorit iniţial secvenţe mai lungi şi dialoguri întregi în Guardians Of The Galaxy, el dezvăluie în clip că rolul nu îl va solicita prea mult, pentru că are o singură replică în film :„I am Groot”.
Probabil că restul interpretării sale va consta în motion-capture, el acceptând rolul din Guardians Of The Galaxy pentru a-şi mulţumi fanii şi pentru a păstra bunele relaţii cu oficialii de la Marvel.

Guardians Of The Galaxy Fan Made Poster

Filmul Fast And Furious 7 va prinde viteză în cinematografele din jurul lumii începând din luna Iulie a anului viitor iar Gardienii Galaxiei îşi vor face introducerea pe marile ecrane din 1 August 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.