Ascultă Coloana Sonoră Pentru THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG De HOWARD SHORE

Ascultă Coloana Sonoră Pentru THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG De HOWARD SHORE

În timp ce premiera celui de al doilea film din trilogia The Hobbit, se apropie vertiginos, coloana sonoră a filmului The Desolation Of Smaug ajunge la voi astăzi, într-o avanpremieră muzicală compusă de Howard Shore.

Coloana sonoră pentru The Desolation Of Smaug, păstrează toate elementele muzicale cunoscute din filmul anterior şi mai ales din prima trilogie Lord Of The Rings regizată de Peter Jackson.
Compozitorul Howard Shore reuşeşte să ne încânte încă odată cu fluctuaţii muzicale ce se îmbină frumos cu tema principală ce te duce întotdeauna, cu gândul la aventurile Hobbiţilor.
De data aceasta, compozitorul pare să abordeze o temă puţin mai întunecată, fapt ce nu ar trebui să ne mire prea mult, fiindcă The Desolation Of Smaug, este o poveste puţin mai aprigă şi plină de aventuri mai înfricoşătoare, dar şi de creaturi interesante din Pământul De Mijloc.

The Hobbit: The Desolation Of Smaug

De obicei, a asculta coloana sonoră a unui film înainte de lansare, poate fi considerată ca o ușoara dezvăluire, dar cum cei mai mulţi dintre noi sunt familiarizați cu ceea ce a realizat Howard Shore pentru a personaliza Middle Earth, aceste patruzeci şi ceva de minute din coloana sonoră pentru The Hobbit: The Desolation Of Smaug, sunt mai mult ca o extensie a ceea ce a fost în An Unexpected Journey.

Coperta oficială pentru coloana sonoră The Hobbit: The Desolation Of Smaug

Primul film The Hobbit a avut o coloană sonoră destul de diferită faţă de Lord Of The Rings, iar o parte din muzica pentru al doilea film are şi ea, un caracter propriu , chiar și în materie de teme și conceptele noi, ce păstrează acelaşi farmec.
În timp ce filmul The Hobbit: The Desolation Of Smaug va ajunge în cinematografe în câteva săptămâni, coloana sonoră a filmului va ajunge să fie comercializată puţin mai devreme.
Vorba vine că acest al doilea film din trilogia The Hobbit, are aproape trei ore lungime – ei bine, două ore și patruzeci de minute – dar acest lucru este încă neconfirmat.
Totuşi, dacă lucrurile stau aşa, atunci acest eșantion din coloana sonoră, este doar începutul.

Poster Oficial The Hobbit: The Desolation Of Smaug - Tauriel

The Hobbit: The Desolation Of Smaug ajunge şi în cinematografele din România începând cu data de 13 Decembrie, iar ultima parte a trilogiei intitulată The Hobbit: There and Back Again va ajunge pe ecrane în Decembrie 2014.

Un comentariu

  1. wow ce faina e, pacat ca nu sunt intregi piesele 🙁
    Imi amintesc de anul trecut cand ati postat coloana sonora intreaga de la an unexpected journey.
    multumsc!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.