CHANNING TATUM Parodiază O Reclamă Recentă Pe Platourile De Filmare Pentru 22 JUMP STREET

Actorii Channing Tatum şi Jonah Hill filmează momentan pentru continuarea intitulată 22 Jump Street, iar ofiţerul Jenko (Channing Tatum), parodiază ultima reclamă realizată de Jean-Claude Van Damme, într-un clip de pe platourile de filmare.

Channing Tatum parodiază ultima reclamă realizată de Jean-Claude Van Damme

Columbia Pictures şi Metro-Goldwyn-Mayer anunţau în 30 septembrie, începutul filmărilor pentru continuarea comediei din 2012: 21 Jump Street, film ce a avut mai mult de 200 de milioane de dolari încasări la nivel mondial.
Sequelul de acțiune-comedie, se numeşte 22 Jump Street şi îi reunește pe Jonah Hill și Channing Tatum, cei doi actori ce se întorc la rolurile polițiștilor sub acoperire Schmidt și Jenko.
Alături Hill şi Tatum, Ice Cube revine la rolul Căpitanului Dickson.

Au început filmările pentru continuarea 22 Jump Street.

Comedia 22 Jump Street, aduce schimbări majore în viaţa lui Schmidt şi Jenko, iar după ce drumul i-a purtat prin liceu (de două ori), ofițerii de poliţie vor face ce ştiu ei mai bine: o misiune sub acoperire la un colegiu local.
Regizorii Phil Lord și Chris Miller filmează momentan continuarea 22 Jump Street, iar în cazul în care te întrebai ce va conţine viitorul film, acest nou video de pe platourile de filmare a producţiei, este o indicație clară că echipa de producţie a sporit conţinutul adevăratelor cascadorii periculoase.

Channing Tatum şi Jonah Hill în 21 Jump Street 2012

Channing Tatum a dat publicităţii recent acest filmuleţ în care face un tur de forță pentru o cascadorie realizată cu ajutorul unor neprofesionişti, o dovadă clară că actorul nu este doar un comedian bun, ci că deţine şi simţul umorului.
Probabil un omagiu adus legendarului Jean Claude Van Damme şi a flexibilităţii de care acesta dă dovadă, sau poate chiar o parodie făcută de caracterul din 22 Jump Street, Jenko, care vrea să concureze cu „”Mușchii din Bruxelles”.
În film mai joacă Jonah Hill, Ice Cube, Wyatt Russell și Jimmy Tatro, iar comedia 22 Jump Street va fi lansată pe 13 iunie 2014.

Poster 21 Jump Street (2012)

În caz că nu şti despre ce reclamă este vorba, ai mai jos şi clipul cu legendarul şpagat al lui Jean-Claude Van Damme.
✐ Silviu


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.