Vezi Finalul Alternativ Pentru THE WOLVERINE Ce Dezvăluie Costumul Şi Masca Clasică A Eroului

Cu ocazia lansării filmului The Wolverine pe suport blu-ray, cei de la Fox au lansat un final alternativ al filmului ce dezvăluie masca celebrului personaj care face parte din costumul clasic din benzile desenate.

Hugh Jackman în The Wolverine 2013

Cu ceva timp în urmă, modelatorul digital și sculptorul Adam Ross, un colaborator frecvent al regizorului Mangold, a publicat câteva imagini cu o mască nefinalizată ce a fost creată special pentru o scenă cheie ce urma să se filmeze în producţia The Wolverine a regizorului James Mangold.
Masca din scena respectivă, nu a ajuns să fie văzută în film, ea fiind ştearsă din produsul final, în camera de montaj.

Masca lui Wolverine

Totuşi, scena alternativă în cauză, a fost filmată de catre Hugh Jackman, iar astăzi veţi putea vedea cum arată.
Clipul a ajuns online datorită unei cărţi electronice ce promovează viitoarea lansare a filmului pe suport Blu-ray, material promo ce conţine si o versiune extinsă a unei scene diferite de la finalul filmului.
Masca creată pentru această scenă de la final, semăna izbitor cu cea purtată de Wolverine în versiunea clasică din benzile desenate, acolo unde supereroul, este costumat integral, în galben și albastru.

Costum clasic Wolverine

Iar dacă încă nu aţi văzut acele poze postate online în luna septembrie, trebuie să ştiţi că imaginile au făcut furori printre fani, deși ele au fost retrase din circulaţie destul rapid, datorită oficialilor de la Fox, care au răspuns prompt la părerile negative şi comentarile răutăcioase ale fanilor.
The Wolverine (Hugh Jackman) va reveni şi în noul film X-Men: Days Of Future Past, aceasta fiind cea de-a şaptea oară când Hugh Jackman se echipează cu ghearele de adamantium, incluzând pelicula de sine stătătoare, The Wolverine.

Costum Savage Wolverine

Deşi încă nu l-am văzut pe Huhg Jackman îmbrăcat in costumul iconic sau purtând masca personajului original, s-ar putea ca regizorul Bryan Singer să ne facă o surpriză în următorul film X-Men:Days Of future Past ce va ajunge în cinematografe pe 23 Mai 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.