Trailer Şi Două Clipuri Noi Pentru Animaţia FREE BIRDS Cu Owen Wilson, Woody Harrelson Şi Amy Poehler

Două clipuri hilare şi un trailer nou prezintă situaţia celor doi curcani interpretati de Owen Wilson și Woody Harrelson, care sunt obligați să colaboreze pentru a călătorii în timp, în filmul animat de familie Free Birds.

Owen Wilson, Woody Harrelson şi Amy Poehle în animaţia Free Birds

Scris şi regizat de Jimmy Hayward (Horton Hears a Who!), animaţia Free Birds se centrează de cei doi curcani total diferiti, Reggie (Owen Wilson) și Jake (Woody Harrelson) care călătoresc înapoi în timp, cu scopul de a încerca să şteargă din mintea oamenilor tradiția de a mânca curcan de Ziua Recunoștinței.
Animaţia regizorului Hayward, Horton Hears a Who! cu Jim Carrey în rolul principal, a fost de fapt destul de amuzantă, iar în noul său film animat, Jimmy Hayward aduce o serie de glume foarte bune, umor ce prinde şi la o audienţă mătură dar şi la copii ce vor urmări animaţia Free Birds.

Free Birds Trailer

Filmul animat este axat foarte puternic pe tematica pentru vacanţă de Ziua Recunoştinţei, iar aspectul călătorie în timp permite poveştii să ajungă şi în alt mediu înconjurător, mergând din ​ziua de azi și ajungând până în secolul al 17-lea.
Iar în timp ce sunt sigur că copiii vor înţelege povestea amuzantă a celor doi curcani, nu sunt sigur că filmul animat în cauză nu va aduce câteva răzvrătiri în jurul mesei de Ziua Recunoştinţei, atunci când îşi vor da seama că personajele adorabile din film și delicioasa mâncare de pe masă, sunt unul și aceeași.

Reggie (Owen Wilson) și Jake (Woody Harrelson) în animaţia Free Birds

Sincer, nu mă aşteptam la prea multe din partea acestui trailer nou şi cele două clipuri având în vedere premisă animaţiei, dar trebuie să recunosc că există câteva glume ce m-au făcut să zâmbesc în acest film animat de vacanță.
Umorul filmului nu ar trebui să surprindă pe nimeni având în vedere că Owen Wilson, Woody Harrelson și Amy Poehler îşi împrumuta vocile personajelor principale.

Poster oficial Free Birds

Filmul mai dispune de vocile unor actori că Dan Fogler, Lesley Nicol, George Takei, Colm Meaney, Keith David, Eddie Sotelo, Josh Lawson și Danny Carey.
Premiera animaţiei Free Birds este programată în cinematografele din România pe 15 Noiembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.