DWAYNE JOHNSON Vânează Demoni În Viitorul Său Film De Acţiune: SEAL TEAM 666

Trupe speciale militare sunt în război cu forţele oculte din întreaga lume, iar actorul Dwayne Johnson va juca rolul noului recrut ce va face diferenţa dintre victorie şi înfrângere în viitorul film intitulat Seal Team 666.

Dwayne Johnson vânează demoni în viitorul său film Seal Team 666

Filmele horror ce sunt realizate cu bugete infime, sunt o afacere destul de profitabile în ultima vreme, dar cred că intrăm într-o fază în care vom vedea, probabil, mai multe filme de acțiune influențate de faptele reale ale forțelor speciale, cum ar fi Navy Seals.
Dar, de ce nu am putea vedea cele două stiluri combinate?
De fapt, asta va face noul film al celor de la MGM intitular SEAL Team 666.
Weston Ochse a scris o carte în care forţele militare speciale luptă împotriva forţelor supranaturale, o idee care este practic un joc Call Of Duty pus în pagini.
Și cum ar fi dacă în rolul principal al filmului ar fi unul din cei mai carismatici şi mai în vogă grei de la Hollywood?!

Dwayne Johnson în G.I. Joe: Retaliation

Ei bine, Dwayne „The Rock” Johnson este atașat rolului principal din această adaptare a cărții scrise de Weston Ochse, dar şi ca producător executiv al viitorului film.
Evan Spiliotopoulos este cel ce a scris deja scenariul filmului SEAL Team 666, imediat după ce a scris toată povestea din filmul Hercules al regizorului Brett Ratner, film la care Dwayne Johnson tocmai a terminat filmările.
La jumătatea antrenamentului pentru înrolarea în trupele SEAL, cadetul Jack Walker (Dwayne Johnson) primeşte ordine să se alăture unei echipe speciale pentru o misiune specială.
Walker se trezeşte în curând, prins într-un vârtej de evenimente incredibile, cu creaturi și evenimente supranaturale, toate astea în timp ce descoperă cu uimire adevărata natură a echipei SEAL 666.

Dwayne Johnson în Fast And Furious 6

Luptele cu demoni, cu oameni posedați, cu cultele de criminali în serie și cele mai rele forme de forţe întunecate, sunt oprite de un ordin special ce încearcă să desfiinţeze trupa specială SEAL 666.
Dar atunci când își dau seama că amenințarea nu este îndreptată doar împotriva ţării lor, echipa descoperă că un cult vechi și sângeros are planuri mult mai mari, iar Walker este în centrul unui conflict supranatural de care depinde supravieţuirea întregii omeniri.
Filmul Seal Team 666 este momentan în dezvoltare, iar pentru moment, nu are nici un regizor ataşat.
Totuşi odată ce un nume cunoscut ca a lui Dwayne este ataşat proiectului, sunt mai mult decât sigur că un regizor este cea mai mică problemă a producătorilor şi a celor de la MGM, mai ales că filmul este o adaptare a unei cărţi.

Dwayne Johnson la MTV Movie Awards

Dwayne Johnson tocmai a terminat de filmat producţia Hercules ce are premiera stabilită în data de 25 Iulie 2014, iar momentan actorul este super ocupat cu filmările pentru Fast And Furious 7.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.