Jocul Android TEMPLE RUN Ajunge Un Film De Lung Metraj Pentru Marele Ecran

Jocul android pentru telefoanele mobile şi tablete intitulat Temple Run, este pe cale să devină un film de lung metraj, un film ce sub patronajul celor de la Warner Bros, are deja desemnat un producător executiv.

Temple Run - jocul android ce ajunge film de lung metraj

Hollywood-ul este în continuare în lipsa de inspiraţie, astfel nu îmi pot explica de ce mai marii oficiali de la Warner Bros. apelează la popularitatea jocurilor de mobil ca material sursă pentru viitoarele adaptări cinematografice.
Un proiect de profil înalt, luat deja în considerare, este şi ultra popularul joc android Angry Birds, dar vestea cea mai recentă şi mai interesantă a celor de la Warner Bros, este că adaptarea pentru marele ecran a jocului Temple Run, îl are deja ataşat pe David Heyman ca şi producător.
Dacă la început totul părea doar o glumă, iată că oficialii de la studio, se mişcă mai repede de cât ne aşteptăm şi continuă să ne uimească cu lipsa de inspiraţie, ce devine tot mai acută.

Temple Run - jocul android ce ajunge film de lung metraj

În timp ce studioul este încă în negocieri pentru a aduce jocul pe marele ecran și este în căutarea unui scenarist, povestea pare că va rămâne destul de aproape de ceea ce jocul spune despre acţiunea sa.
Jocul pentru mobil creat de Imangi Studios şi intitulat Temple Run, se centrează pe un explorator care a furat un idol dintr-un templu și, ca urmare, este urmărit la nesfârșit de nişte maimuțe demonice.
Mă întreb oare cum va funcţiona sinopsisul jocului într-un film de lung metraj.
David Heyman, este cel mai bine cunoscut pentru seria de succese Harry Potter pe care a produs-o în totalitate, dar şi pentru noul succes al celor de la Warner Bros, Gravity.

Grafică promoţională pentru jocul android Temple Run

Momentan, Heyman este în tratative pentru a produce următoarea franciză bazată pe cărţile lui J.K. Rowling: Fantastic Beasts And Where To Find Them.
Iar dacă din întâmplare nu sunteți familiarizați cu jocul Temple Run, puteţi vedea mai jos, o porţie de acţiune din joc.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.