JUSTIN LIN Va Regiza Sequel BOURNE LEGACY Ce S-ar Putea Intitula: THE BOURNE BETRAYAL

După ce a condus cu succes ultimele patru filme din franciza Fast & Furious, regizor Justin Lin, va trece la o altă franciză de acțiune foarte populară.

Jeremy Renner şi Justin Lin

După ce anul trecut în vară am văzut primul film dintr-o viitoare trilogie ce este strâns legată de acelaşi program care i-a dat naştere lui Jason Bourne (Matt Damon), faimoasa franciză de acţiune, a ajuns la momentul în care se pregăteşte pentru ce de al doilea film din noua trilogie, ce are în centrul atenţiei, un alt personaj controversat, un super agent îmbunătăţit genetic, ce ajunge să fugă din calea valului de consecinţe a unor acţiuni anterioare iniţiate de Jason Bourne.
Deşi Bourne Legacy (2012) nu are aproape nimic din primele trei filme cu Matt Damon în rolul Bourne, filmul din 2012 a adus în franciză ceva prospeţime în poveste şi a dat startul unei noi serii de filme.

Regizorul Justin Lin

Cel puţin pe mine m-a convins şi mi-a plăcut destul de mult încât să aştept cu nerăbdare, cel puţin o continuare.
Justin Lin (Fast And Furious) va regiza continuarea filmului Bourne Legacy, în care Jeremy Renner va a reveni la rolul Aaron Cross, într-o poveste ce continuă cu un scenariu scris de Anthony Peckham (Sherlock Holmes, Invictus).
Iar cu Justin Lin la cârma regiei și cu scenariul scris de Peckham, se pare că Tony Gilroycel care a scris patru filme anterioare Bourne și a regizat Legacy – va sta pe tuşă la următorul film.
Deocamdată, nu a fost anunţat nici un titlu oficial şi nici nu sunt sigur că în acest stadiu de dezvoltare există vreunul, dar dacă oficialii de la Universal vor respecta titlurile din seria de romane, atunci acesta poate fi: The Bourne Betrayal.

Poster The Bourne Legacy cu Jeremy Renner

Deși caracterul Jason Bourne a fost creat de către autorul Robert Ludlum, poveștile stabilite în lume Bourne au fost preluate de autorul Eric Van Lustbader, iar în timp ce povestea Bourne Legacy diferă destul de mult faţă de intrigă adaptată pentru marele ecran de Tony Gilroy în primul film din noua trilogie, Universal ar putea considera că următorul titlu al cărţii, este suficient de bun pentru a-l păstra ca titlu oficial al următorului film.
Oficialii de la Universal caută momentan să stabilească o dată de lansare a filmul pentru vara anului 2015.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.