MISIUNE IMPOSIBILĂ 5 Se Alătură Aglomeratului Calendar Din 2015 Şi Are Stabilită O Dată De Lansare

Paramount a stabilit că Misiune Imposibilă 5 va fi lansat la sfârşitul anului 2015, astfel plasând filmul cu Tom Cruise în rolul principal, pe lista producţiilor ce se vor lansa în cel mai aglomerat an din istoria modernă a cinematografiei.

Mission Impossible 5 se va lansa pe 25 decembrie 2015

Şi ca şi cum nu ar fi fost de ajuns că anul 2015 este aglomerat până peste cap cu blockbustere de succes, regizorul Christopher McQuarrie (Jack Reacher) și starul Tom Cruise şi-au stabilit o misiune grea de îndeplinit: ei vor să întreacă sau măcar să egaleze încasările la box-office ale viitorului film Star Wars: Episodul VII, film ce va fi lansat cu o săptămână înainte de Misiune Imposibilă 5.
Paramount a stabilit că Tom Cruise va reveni la cel de al cincilea film din seria Mission Impossible, pentru a juca din nou rolul agentului Ethan Hunt, pe data de 25 Decembrie 2015.
Sunt zvonuri recente că Jeremy Renner, Paula Patton și Simon Pegg vor reveni, dar încă nu s-au făcut anunțuri oficiale.

Tom Cruise în Mission Impossible: Ghost Protocol

Scenariu este scris Drew Pearce (Iron Man 3), iar noul film Mission: Impossible 5 îi reuneşte pe regizorul McQuarrie și starul Tom Cruise pentru prima oară după succesul surpriză la nivel mondial cu filmul Jack Reacher. De curând am aflat că cei de la Disney au stabilit data de lansare a filmului Star Wars Episode VII, pentru 18 Decembrie 2015, oferind astfel filmului de acţiune Mission Impossible 5, un obstacol destul de greu de depășit.
Dar, dacă ţinem cont că ultimul film din serie, Mission: Impossible – Ghost Protocol – care s-a dovedit a fi cel mai mare hit al francizei de până acum – a avut premiera tot în luna decembrie şi a reuşit să facă peste 700 de milioane de dolari la nivel mondial, s-ar putea să nu fie o mişcare atât de rea pentru cei de la Paramount.

Paula Patton, Simon Pegg, Tom Cruise şi Jeremy Renner în Mission Impossible: Ghost Protocol

Producția pentru al cincilea film din franciza Mission Impossible este programată să înceapă în Londra prin februarie 2014.  În timp ce încă nu există nici un comunicat oficial cu privire la implicarea lui Simon Pegg, actorul a declarat că ar vrea să îşi facă loc în calendarul său aglomerat pentru a lucra la acest sequel.
Cu o dată set de lansare și un început de producție stabilit, sunt sigur că vor apărea în curând știri despre distribuţie dar și despre complotul filmului.
Poate ar fi bine să precizez că pe lângă Star Wars: Episodul VII, filmul regizorului McQuarrie va avea o concurență destul de puternică la box-office, având în aceeaşi lună parte de premiere ca Warcraft, Kung Fu Panda 3 sau noul film al lui Ben Affleck, Live By Night.

Tom Cruise în Mission Impossible: Ghost Protocol

În timp ce există șanse rezonabile ca cei de la Universal să mute data de lansare a filmului Warcraft pentru a evita masacrarea lui la boxoffice, sunt mai mult decât sigur că Disney nu va clinti data premierei pentru Star Wars Episode VII.
Tu ce crezi: are șanse reale Mission Impossible 5 să câştige bătălia de la boxoffice cu Star Wars: Episodul VII?!
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.