THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG Clip Nou De Pe Platourile De Filmare: În Casa Lui Beorn

Pericolul pare a fi elementul cheie al noului film The Hobbit: The Desolation Of Smaug, iar în cazul de față, cel mai recent spot TV atrage atenția asupra creaturilor periculoase ce traiesc în Middle Earth, dar şi a unui personaj misterios: Beorn.

Clip Nou The Hobbit: The Desolation Of Smaug

Forțele întunericului încep să se adune și, în acest proces, pacea fiecărui ţinut din Pământul De Mijloc dă semne de instabilitate, ca să nu mai spun că în acest film, vom afla işi cine este cu adevărat misteriosul Necromancer, în cazul în care nu ai ghicit deja sau ai citit cărţile lui Tolkien.
Iar după cum vă veţi da seama, dragonul Smauginterpretat de Benedict Cumberbatch – nu este singurul pericol sau fiară gigant cu care piticul Bilbo Baggins (Martin Freeman), vrăjitorul Gandalf (Ian McKellen) și tovarășii lor pitici o vor întâlni în încercarea lor de a revendica Muntele Singuratic din fantastica poveste ecranizată.

Elfii din The Hobbit: The Desolation Of Smaug

Între timp, Torin Oakenshield (Richard Armitage) pare să fie tot mai obsedat de obţinerea moşteniri sale, chiar dacă acesta aventură vine cu un preț teribil pentru cei din jurul lui. Şi trebuie să ţineţi minte că toate astea se întâmplă încă înainte ca el și tovarășii săi să ajungă la Muntele Singuratic, unde o creatură fioroasă îi așteaptă.
Cei de la Warner Bros – într-un exemplu de cum se procedează într-o campanie de marketing – au lansat un nou featurette pentru al doilea film regizat de Peter Jackson, The Hobbit: The Desolation Of Smaug, clip ce se concentrează pe casa personajului numit Beorn – interpretat de actorul suedez Mikael Persbrandt.

Postere noi pentru The Hobbit: The Desolation Of Smaug

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu literatura lui J.R.R. Tolkien, Beorn este descris ca un om cu părul negru, o barbă deasă și un om de o mărime şi o putere neobișnuit de impresionantă.  Misteriosul Beorn – care trăiește undeva între Munții Încețoșați și Mirkwood – are obiceiuri ciudate, dar cel mai ciudat este faptul că deseori, el se transformă într-un urs fioros.
Trailerele lansate până acum, au inclus frânturi ale personajului Beorn transformat într-un urs, dar cu toate acestea, cel mai recent clip din spatele camerei de filmat, se concentrează în special pe cantitatea de muncă care a fost depusă în a crea decorul enorm pentru casa personajului și ne arată interiorul casei, dar mai ales cum e să te plimbi printr-un asemenea decor uriaş.

Thorin şi Bilbo în The Hobbit: The Desolation Of Smaug

Primul film al regizorului Jackson din trilogia The Hobbit, An Unexpected Journey, a fost pentru mulţi spectatori, mult prea elaborat decât ar fi trebuit în materie de poveste şi fiabilitate pentru o ecranizare de cinema, dar parcă începem deja să vedem cât de atent s-au plantat semințele a ceea ce urmează în continuarea poveştii.
Într-adevăr, între obstacolele fantastice pe care eroii noștri le-au avut în cale în primul film şi ceea ce ne aşteaptă în The Desolation Of Smaug există o diferenţă destul de mare aş zice eu.

Poster cu Gandalf în Mirkwood - The Hobbit: The Desolation Of Smaug

Fie că sunt dragoni înfricoşători, elfi mai puţin prietenoşi, păienjeni giganți, orcii sau chiar un personaj ce se transformă în urs, The Desolation Of Smaug i-ar putea impresiona chiar și pe cei care nu au fost atât de impresionaţi de cum a început aventura lui Bilbo.
The Hobbit: The Desolation Of Smaug ajunge în cinematografe pe 13 Decembrie 2013.
✐ Silviu


2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.