Prima Imagine De Pe Platourile De Lucru STAR WARS EPISODE VII, Prezintă O Figură Foarte Cunoscută!

Prima imagine de pe platourile de lucru pentru Star Wars Episode VII, dezvăluie, alături de J.J. Abrams şi Kathleen Kennedy, un personaj destul de faimos din franciză şi o echipă de lucru gata să înceapă filmările.

Regizorul J.J. Abrams şi universul Star Wars

Cu cât ne apropiem mai mult de finalul anului, cu atât mai intensă este curiozitatea fanilor celei mai faimoase francize în anticiparea începerii filmărilor pentru următoarea aventură dintr-o galaxie foarte îndepărtată.
Star Wars este incontestabil cea mai cunoscută poveste din galaxia noastră, iar dacă a existat ceva influenţabil în industria cinema în ultimi 30 de ani, cu siguranţă aceasta este saga creată de George Lucas, pe parcursul a celor şase filme populare Star Wars.
Influenţa francizei se întinde pe mai multe generaţii de spectatori, iar produsele Star Wars sunt chiar şi în ziua de astăzi, unele din cele mai vândute şi cele mai căutate.

Franciza Star Wars

În octombrie anul trecut, multi compania Disney, a luat lumea cu asalt atunci când a anunțat achiziţia oficială a companiei ce a creat şi produs atâta timp franciza Star Wars: Lucasfilm.
Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât cei de la Disney au anunţat oficial imediat că intenționează să producă şi să lanseze o nouă saga Star Wars, începând cu Episodul VII, o continuare a vechii poveşti ce va fi lansată în 2015.
Zvonurile despre complotul filmului bazat pe scenarii mai vechi scrise de George Lucas, împreună cu speculații despre posibilii regizori, actori sau personaje, au inundat mass-media, fiind aproape imposibil – chiar şi în ziua de astăzi – să descifrezi ce este adevărat şi ce nu.

Toate caracterele influente din franciza Star Wars

Între timp, am aflat cu toţi că Carrie Fisher, Harrison Ford și Mark Hamill se presupune că vor reveni în noua sagă, am aflat oficial că JJ Abrams va fi regizorul viitorului film ce va avea un scenariu scris de Michael Arndt şi că John Williams va compune coloana sonoră pentru Star Wars Episode VII. Am mai aflat că actorii au început în secret pregătirile pentru noile roluri, cei de la Disney oferindu-le antrenori personali, pregătiri fizice intense şi nutriţionişti faimoşi, dar, nimic nu a fost dezvăluit oficial.
Pe parcurs, scenaristul Michael Arndt (Toy Story 3) a părăsit producţia Star Wars: Episodul VII, iar regizorul J.J. Abrams a declarat că el va rescrie scenariul, împreună cu regizorul Lawrence Kasdan (The Empire Strikes Back), pentru a mai grăbi puţin lucrurile şi pentru a putea termina treaba până la termenul limită impus de cei de la Disney, ce au lansat un comunicat oficial plasând astfel premiera lui Star Wars Episode VII pe 18 Decembrie 2015.

J.J. Abrams, Kathleen Kennedy şi Lawrence Kasdan pe platourile de lucru pentru Star Wars: Episode VII

Având o dată de lansare oficială stabilită, regizorul JJ Abrams şi echipa sa de lucru, se îndreaptă spre un termen ferm de producție ce stabileşte începerea filmărilor la începutul anului viitor.
Dar în cazul în care te-ai gândit cumva că J.J. Abrams și compania să lenevesc, iată că noua imagine (de mai sus) dezvăluită pe twitter, dezvăluie o imagine de pe platourile de lucru, o imagine cu Abrams și producătoarea executivă Kathleen Kennedy, alături de un robot destul de familiar.
Şi din câte se vede, postproducţia pentru Star Wars Episode VII, este în plină desfășurare.

Poster aniversar Star Wars

Este o imagine teaser plină de subînţelesuri, mai ales că cei doi faimoşi roboţi, R2-D2 şi C3PO, sunt singurele personaje populare ce sunt convins că vor reveni în următoarea sagă Star Wars.
Star Wars: Episodul VII este programat să ajungă în cinematografe pe 18 Decembrie 2015.
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.