Primele Două Trailere Pentru NOAH, Mega-Filmul De Inspiraţie Biblică Cu RUSSELL CROWE

NOAH este pelicula de 130 de milioane de dolari a regizorului premiat cu Oscar, Darren Aronofsky, un film bazat pe povestea biblică a potopului ce are astăzi parte de primele două trailere uimitoare şi primul poster oficial cu Russell Crowe.

Russell Crowe în filmul NOAH regizat de Darren Aronofsky

Este una dintre cele mai vechi poveşti spuse vreodată, dar Darren Aronofsky a găsit încă odată o modalitate de a face din povestea lui Noe şi arca lui, o ecranizare modernă în care Russell Crowe joacă rolul principal.
Russell Crowe este faţă în faţă cu dezastrul naturii în noul film regizat de Darren Aronofsky, iar primele două trailere ne prezintă potopul de inspirație biblică şi avertizarea ce spune că sfârşitul lumii este doar începutul.
Povestea din Noah, ar trebui să fie destul de clară pentru toată lumea: filmul funcționează ca un blockbuster absolut masiv și la o scară imensă, o producţie ce este de dimensiuni adecvate în lumina în care filmul explorează unul din cele mai cunoscute evenimente biblice, ce constituie de fapt, nucleul narativ al poveştii lui Aronofsky.

Ray Winstone în filmul NOAH regizat de Darren Aronofsky

Scenariul filmului este conceput de Aronofsky în colaborare cu Ari Handel şi urmăreşte povestea unui bărbat ce primeşte misiunea construirii unei corăbii uriaşe, o corabie ce poate adăposti fiecare specie de animal de pe Pământ, pentru a asigura supravieţuirea lor după uriaşul potop ce urmează să înghită Pământul.
Efectele vizuale din primele trailere sunt destul de uimitoare, iar decizia de producție de a filma în Islanda pare să fie mai mult decât justificată.
Este foarte reconfortant să vedem un film cu medii reale și peisaje adevărate, spre deosebire de tot ceea ce efectele speciale ar putea crea, iar elementul uman din povestea lui Aronofsky – care are un talent deosebit în a spune povești intime – este extrem de orientat spre caracterele principale şi povestea lor.

Russell Crowe în filmul NOAH regizat de Darren Aronofsky

Combinate cu efecte vizuale expansive ale Potopului, acest film are toate atuurile să devină un film eveniment.
Sper doar că stilul inconfundabil al lui Aronofsky, să nu se piardă undeva în camera de editare a filmului.
Iar pe de altă parte, expunerea interesantă pe care o abordează regizorul în Noah, face ca filmul să fie luat ca o poveste de supraviețuire umană, dar şi ca o operă de interpretare a Bibliei.
Indiferent de aspectul cu care filmul apelează la logica ta, cinematografia lui Matthew Libatique – un colaborator frecvent al lui Aronofsky – arată uimitor şi superb.

Poster pentru filmul NOAH 2014

În mega producţia Noah, joacă actori ca Russell Crowe, Emma Watson, Jennifer Connelly, Logan Lerman, Ray Winstone, Douglas Booth, Kevin Durand, Martin Csokas, Mark Margolis, și Anthony Hopkins.
NOAH are stabilită premiera pentru 28 Martie 2014.
✐ Silviu


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.