Primul Trailer Pentru Continuarea THE RAID 2: BERANDAL Conţine Multă Violenţă Şi Acţiune

Primul teaser trailer pentru continuarea filmului de arte marţiale The Raid 2: Berandal, creşte miza filmului original şi promite destulă violenţă şi acţiune pentru a mulţumii toţi fanii.

Teaser Trailer The Raid 2: Berandal

A trecut mai bine de un an de când regizorul Gareth Evans a năucit mintea spectatorilor cu violenţă din filmul de artele marţiale devenit un clasic: The Raid : Redemption.
The Raid, a impresionat criticii și publicul atunci când a ajuns în cinematografe, iar ceea ce a făcut regizorul Gareth cu un buget redus din filmul indonezian, a ajuns să fie una din cele mai de succes poveşti din 2012. În urma succesului neaşteptat pe care filmul la înregistrat la nivel mondial, el şi-a dedicat în totalitate timpul pentru a crea un sequel.

The Raid 2: Berandal - Rama

Apetitul fanilor a fost deschis cu câteva luni în urmă, când Evans, a stimulat mintea publicului ce îndrăgeşte filmul său, cu unele imagini din continuarea Raid 2.
Astăzi, regizorul ne tratează regeşte şi ne îngăduie să vedem primul teaser trailer plin de adrenalină pentru The Raid 2: Berandal.  Având doar un minut în lungime , clipul realizează două obiective importante : creşte miza din filmul original și arată suficient cât să ne dăm seama că noua producţie nu se va da în lături de la nimic.
Uită despre detaliile complotului sau despre povestea complicată a filmului, mesajul de bază aici este că Berandal va ajunge la nivelul de violență şi coregrafia impecabilă din The Raid: Redemption.

The Raid: Redemption

Deasemena, Berandal, introduce o serie de personaje noi unice, unele din ele fiind complet terifiante.
Cu alte cuvinte , Gareth Evans vrea ca publicul său să știe că Berandal va avea destulă violenţă şi acţiune, dar e destul de inteligent să știe că ceea ce e prea mult, strică.
Știm că Berandal preia acţiunea la două ore după ce s-a încheiat primul film, dar teaser trailerul ridică si întrebarea de ce este Rama  în închisoare, ţinând cont şi de faptul că Evans, intenționează să facă o trilogie din această poveste. În timp ce încarcerarea lui Rama poate fi un mister, nu există nici o îndoială că pumnii de furie ai lui, nu vor pierde nici o bătălie.

Poster The Raid 2: Berandal

Gareth Evans spune că sequel-ul va avea mai mult de o oră de acțiune continuă și după cum veți vedea, aceasta este doar o bucăţică mică din nebunia ce va veni odată cu filmul.
Raid 2 : Berandal este stabilit pentru lansare în lună martie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.