ANGELINA JOLIE Este Vrăjitoarea Cea Rea În Primul Trailer Pentru Ecranizarea MALEFICENT

Angelina Jolie va spune povestea vrăjitoarei din clasicul basm Frumoasa Din Pădurea Adormită, iar în primul trailer pentru filmul fantastic al celor de la Disney intitulat Maleficent, actriţa pare mai mult decât diabolică.

Angelina Jolie în primul trailer pentru Maleficent

Regizat de Robert Stromberg, filmul Maleficent este o reimaginare a clasicei povesti din Frumoasa din Pădurea Adormită, dar de data aceasta, povestea va fi văzută din punctul de vedere al personajul negativ.
Angelina Jolie joacă în filmul Maleficent, rolul unei tinere frumoase cu inima pură, care se bucură de un trai frumos în pădurea regatului, până când o armată invadează pământul şi ameninţă pacea din regat.

Elle Fanning în primul trailer pentru Maleficent

Maleficent se ridică drept protectoarea ţinutului, dar este înşelată fără milă, iar inima ei pură, începe să împietrească, deschizând astfel, calea spre povestea Frumoasa Din Pădurea Adormită.
Hotărâtă să se răzbune, ea începe o bătălie cruntă cu succesorul regelui invadator şi ca urmare, pune un blestem asupra fiicei lui nou născute pe nume Aurora.
Pe măsură ce fată creşte, Maleficent realizează că fata este cheia păcii din regat, şi chiar a fericirii sale.

Elle Fanning în primul trailer pentru Maleficent

Acest prim trailer, este foarte mult un teaser în care avem doar sclipiri rapide ale interpretării lui Angelinei Jolie în rolul titular, cu puţin accent pe rolul actriţei Elle Fanning (Aurora).
Este foarte clar din acest trailer că filmul, va fi în tonul basmelor marca Disney, plin de efecte speciale ce crează senzaţia de fantezie feerică, probabil la fel ca Alice în Țara Minunilor sau Oz The Great And Powerful, unde regizorul Stromberg a fost designer de producţie, dar, cel mai interesant lucru, va fi să vedem cum se va dezvolta povestea despre personajul lui Jolie.

Primul poster oficial pentru filmul Maleficent

În film mai joacă, Sharlto Copley, Sam Riley, Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple, și Lesley Manville.
Maleficent va ajunge în cinematografe pe 30 Mai 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.