Primul Trailer Pentru Noul Serial HELIX Creat De Producătorul Serialului BATTLESTAR GALACTICA

Producătorul serialului Battlestar Galactica şi cei de la canalul de televiziune SyFy, lansează primul trailer pentru noul serial sci-fi HELIX, un thriller ce seamănă foarte mult cu o adaptare pentru televiziune a clasicului The Thing.

Trailer complet pentru serialul thriller Helix

A trecut mult timp de când serialul sci-fi Battlestar Galactica a ajuns la o cotitură finală, dar producătorul executiv Ronald D. Moore a ajuns în cele din urmă să dezvolte nu unul, ci două seriale noi pentru televiziune.
El filmează în prezent primul sezon al serialului produs de cei de la Starz intitulat Outlander, o adaptare a seriei de cărți cu acelaşi titlu, ce se centrează pe asistenta Claire Randall, care călătoreşte în timp în Scoţia secolului al 18-lea, unde are parte de ceva aventură dar mai ales de romantism.
Înainte de a vedea Outlander, vom vedea serialul produs de canalul SyFy intitulat Helix.

Infecţie necunoscută în serialul Helix

Primul trailer complet pentru thriller-ul sci-fi, a fost lansat astăzi on-line, iar povestea principală urmează o echipă de oameni de ştiinţă de la Centrul pentru Controlul Bolilor, ce călătoresc la un centru de cercetare high-tech din zona arctică a globului pentru a investiga focarul unei posibile infecţii necunoscute.
După cum se poate bănui, lucrurile nu merg prea bine, iar ei află repede că vizita lor s-a transformat într-o terifiantă luptă pe viață și pe moarte, o luptă pentru salvarea omenirii sau pentru anihilarea totală.

Poster pentru noul serial Helix

Serialul are în distribuţie actori ca Billy Campbell, Hiroyuki Sanada, Kyra Zagorsky, Jordan Hayes, Catherine Lemieux, Neil Napier, Mark Ghanime și Meegwun Fairbrother.
Serialul Helix debutează pe canalul Syfy pe data de 10 Ianuarie, iar mai jos am postat si primul teaser trailer al serialului.
✐ Silviu


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.