AARON PAUL Vrea Răzbunare În Noul Trailer Extins Pentru Filmul De Acţiune NEED FOR SPEED

Bazat pe cel mai de succes joc video cu maşini de curse, noul film Need For Speed are parte de un trailer extins ce surprinde acţiunea în viteză a filmului şi scoate în evidenţă modelele maşinilor tunate.

Trailer Extins Pentru Filmul De Acţiune NEED FOR SPEED

Ultra popularele jocuri video Need For Speed au parte de prima ecranizare demnă de luat în serios, iar cei de la DreamWorks au lansat un nou trailer complet și câteva imagini din viitorul film Need For Speed​​.
Regizat de Scott Waugh (Act of Valor), filmul este o poveste originală ce nu se bazează pe nici unul din jocurile video ale francizei şi spune de fapt cronica unui mecanic pe nume Tobey Marshall (Aaron Paul) ce a fost acuzat de omor prin imprudență de un fost pilot în NASCAR pe nume Dino Brewster (Dominic Cooper), şi stabilește termenii în care acesta îşi plănuieşte răzbunarea într-un turneu cu miză mare, al curselor ilegale, cu maşini tunate.

Urmărire în filmul Need For Speed Kid Kudi şi Aaron Paul în Need For SpeedTrailer extins Need For Speed

Acest nou trailer, expune un alt unghi al filmului şi se centrează de fapt pe dorinţa personajului principal de răzbunare, subliniind, de asemenea, unele secvențe de curse cu adevărat palpitante.
Probabil ar fi mai interesat de văzut cât de mult umor este stratificat pe tot parcursul filmului, ţinând cont că una din strategiile cheie pentru succesul francizei Fast & Furious este umorul şi distracţia pe care acesta îl oferă.
Regizorul Scott Waugh pare a fi conceput o abordare mult mai dramatică în Need For Speed​​, dar, așa cum am văzut în serialul Breaking Bad , actorul Aaron Paul are cu siguranță şi momente hilare şi nu ne rămâne să sperăm că va avea şansa să strălucească la acest capitol.

Poster Need For Speed

În film mai joacă Imogen Poots, Kid Cudi, Ramon Rodriguez, Rami Malek, Harrison Gilbertson, Dakota Johnson și Michael Keaton.
Need For Speed ​​ajunge în viteză la cinematografele din jurul lumii, începând din 14 martie 2014.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.