Trailer Complet Pentru Mult Aşteptatul Film Animat TARZAN 3D

O nouă producţie animată a poveştii clasice cu Tarzan îşi va face apariţia în cinematografe, ea fiind realizată de data aceasta în 3D, iar primul trailer complet, dezvăluie o poveste interesantă despre prăbuşirea unui meteorit în junglă.

Trailer extins pentru Tarzan 3D

Dacă iniţial era vorba că vom vedea un film live-acţion de lung metraj cu şi despre Tarzan, iată că trebuie să ne mulţumim şi cu un film animat, o producţie ce trasează un nou concept despre povestea faimosului personaj creat de Edgar Rice Burroughs.
Ei da, Tarzan se întoarce în cinematografe, deşi, doar într-o animaţie ce a fost realizată cu ajutorul procedeului motion-capture, avându-l în rolul principal pe Kellan Lutz (Twillight).
Animaţia Tarzan 3D, a avut o traiectorie destul de ciudată, mai ales că filmul animat nu avea stabilită o dată de lansare până de curând şi este gata încă din 2012, având parte anul trecut şi de un prim teaser trailer, ce a dezamăgit majoritatea fanilor.

Kellan Lutz în costumul motion-capture pe platourile de filmare pentru Tarzan 3D

În timp ce speculaţiile spuneau că animaţia a avut parte de o retuşare, data de lansare are un factor de ciudăţenie ataşat distribuţiei mondiale: în unele ţări din Europa, filmul s-a lansat încă de luna trecută, iar în alte ţării de peste ocean, Tarzan 3D se va lansa în Februarie 2014, ba chiar în unele ţări prim Mai sau Iunie.
Lăsând la o parte aceste decalaje imense din distribuţia filmului, probabil ar trebui să vă spun că, producţia Tarzan 3D, încă nu are distribuitor în România, asta însemnând că nu îl vom putea vedea 3D în cinematografele noastre dragi şi super sofisticate.

Kellan Lutz este Tarzan

Oricum ar fi, o adaptare a unui viitor film live pentru marele ecran se dovedeşte a fi iminentă, studiourile Warner Bros. anunţând realizarea unei versiuni proprii a unui film cu Tarzan.
Iar dacă această animaţie 3D în motion-capture, se va dovedi a avea succesul scontat, sunt mai mult decât sigur că vom vedea un film live-acţion cu Tarzan, în curând.
Până atunci ne vom mulţimi cu acest Tarzan în 3D regizat de Reinhard Klooss după un scenariu co-scris de Jessica Postigo şi Brenner Yonice.

Poster Oficial Tarzan 3D

Alături de Kellan Lutz, în film mai joacă Spencer Locke, Craig Garner, Robert Capron, Jaime Ray Newman, Brian Bloom, Brian Huskey, Edd Osmond şi Rebecca Reaney.
✐ Silviu

2 comentarii

  1. Evident ca este putin sarcasm integrat in fraza aia 🙂
    De altfel, unele cinematografe romanesti nu arata chiar asa de rau.
    Si nu e vorba de imax sau cele 3D aici 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.